Vicc ez az egész Én BAZ megyében határ mellett laktam és 200.000Ft ért a bőrt lehúzzák rólad ha feltéve megkeresel ennyit.
Havi 200 órában és nem 160 ban!
Volt olyan hónap, hogy 118.000Ft kaptam, segédmunkásként. Ja és persze bejelentve, rekord az olyan 156.000Ft volt amikor kemény 100Ft emeltek a béremen 1,5 év után. Hóban fagyban, sárban, 40C-ban.
Aztán mikor felmondtam akkor sírt a szájuk, hogy miért... (sokan voltunk így nem emeltek a pénzemen).
De van olyan település ahol tényleg semmi nincs csak a közmunka, na onnan még a főváros is jobb szerintem.
Ez a baj a Fidesz kormányzással, csak a fővárosban vannak jobban fizető munkahelyek.
Vidék le van szarva...
Rendszerváltás előtt mindenhol voltak munkahelyek, TSZ-el stb. Utána a politikusok Meggyesi,Gyurcsány, Orbán mindent elloptak.
Az ember felmegy BP.-re és és 200.000Ft úgy le vonnak a fizumból mint a xart. És cserébe hallgasd a zajt, meg éljél a dugóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!