"Én Bács-kiskun megyében vezetőként nettó 250ezret keresek"
"évi 2 milliót felrerakok (párom is),"
"Minden hónapban költök ruhára, a hobbimra, szórakozásra, kajával sem spórolunk, és évente 1X külföldre emgyünk nyarani."
"Jah és a kocsi költségei: Havonta 1x kell tankolnom, ez 10-12ezer forint. A biztosítás 3 havonta 14ezer. Szerelő évente max. 20ezer."
"Mégis levezetnéd, hogy mi a vegetálás abban, hogyha az ember 100ezret csak úgy elszórhat havonta úgy, hogy befizetett mindent, megvette a kaját és félrerakta a 150ezrét?"
Kell-e magyaráznom?

Akkor leírom mégegyszer.
A kocsiba tankolok 12 ezerért, a biztosítás 1 hóra leosztva 4600ft. A rezsi összesen 25ezer, ennek természetesen a felét fizetem én, azaz 12500ft.
A kaja cafeteriából megy, havonta 40ezer jut belőle kajára és minden egyéb bevásárlásra, mi kb. 60-70ezret költünk kajára havonta. Cafetria minden értelmes cégnél jár. Plusz hozzárakunk mondjuk még fejenként 10ezret. Ebből minőségi kajákat veszünk, magunknak főzünk 2 naponta kb.
Maradt 80ezrem, hogy elköltsem bármi másra, ami nem kaja, számlák. Ruhát nem veszek minden hónapba, nem vagyok már tini, hogy a plázákba császkáljak, hobbimra elköltök 20ezret, szórakozásra, étteremre még 20ezret és még így is maradt abból a pénzből, amit elkölthetek magamra, mert a 150ezret már félreraktam. S mivel sosem költöm el ezt sem, bőven összejön annyi plusz, hogy az évi 2 milla meglegyen, páromnak szintúgy.
Nem te vagy a legélesebb kés a fiókban kérdező igaz?

ma 17:13
"Minden hónapban költök ruhára"
ma 20:43
"Ruhát nem veszek minden hónapba"
Zseniális vagy, nem is értem miért csak ennyit keresel.

Idéznem magam: "Minden hónapban költök ruhára, a hobbimra, szórakozásra, kajával sem spórolunk, és évente 1X külföldre emgyünk nyarani"
Tudod-e mit jelent a vessző? :) ennyire életképtelen vagy, de komolyan, hogy ennyit nem bírsz felfogni? Olyanokba próbálsz belekötni, amivel csak égeted magad
az ember 100ezret csak úgy elszórhat havonta úgy, hogy befizetett mindent"
"Maradt 80ezrem, hogy elköltsem bármi másra, ami nem kaja, számlák."
Zseni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!