Miért jó informatikusnak menni?
Mi értelme bankszámlakivonatot mutogatni?
Digitális formában kapom, a szenzitív adatokat nyilván kifotosoppolnám, de ennyi erővel simán fotosoppolhatom az összeget is.
Mutathatok neked bármilyen összeget, simán azt mondhatod rá, hogy kamu.
Másrészt nem akarok neked bizonyítani semmit, leszarom, hogy elhiszed-e mennyit keresek.
Ááááá mondjuk most rájöttem, hogy semmit nem ér az informatikus lét.... én is ♥VAGYONÖR♥ akarok lenni, az a karrier csúcsa.
(Basszus, hónapok óta nem használtam a gyk-t... MÉG MINDIG a vagyonör a téma?? Hihetetlen.... :D )
Érdekes én a vagyonőröknél max a szemétkaját,a gagyi ruhát,hordohasat látok, 110nm-es ház,hát nem tudom egyik se lakik ilyenbe.
Max ùgy lehet mivel 110Ft-os òrabérre van,ami pici matekkal 350-390 12-15 nappal számolva,aztán max vajaskenyeret esztek napi 2,3-szor maximum így.
Igen de nem heti 40 órában arra ráteszem az életemet.
110Ft-os órabér,379 óra melóval.
Tök jó,életed nincs,se sport se semmi.
45 évesen ki fogsz nézni 70 éves rokkantnak.
# 34
Nem is... Heti kb 80 órában...
Nézem a tv-t a netet, meg alszok éjjel...
Nyitvatartási időben néha be kell engedni pár embert, ha fel tud mutatni engedélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!