Marci1992 kérdése:
Molekuláris bionika szakról átlehet menni mérnökinformatikára vagy programtervező informatikusnak?
Figyelt kérdés
Szegedre szeretnék menni...De úgye Molekuláris bionika még nem nagyon elterjett magyarországon így nehéz jó munkahelyet talalni. Szóval ha közbe megondolnám magam vagy esetleg elvégzem, akkor tényleg el tudom fogadtatni az első két évet a másik szakon ? Vagyis mérnök infót utanna kb 2 év alatt elvégezhetem?2018. ápr. 18. 21:45
1/6 anonim válasza:
Ezt így nehéz megmondani, át kell nézni a kurzuslistát (talán a tematika 70%-nak meg kell egyeznie, hogy egy adott kurzust el tudj fogadtatni).
Viszont én 2 teljes évet nem érzek reálisnak. Még akkor is necces lenne, ha proginfóról mennél mérnökinfóra.
2/6 anonim válasza:
Átmenni biztosan át lehet, tudok olyanról. (Részletekkel nem tudok szolgálni, csak annyit tudok, hogy átment.)
Vannak közös tárgyak, amiket együtt tanulsz a prog/mérnökinfós hallgatókkal, azokat egyértelműen el tudod fogadtatni. Viszont van egy-két tárgy (mondjuk pont a programozás), amiből kicsit könnyített változat van bionikán, abban nem vagyok biztos, hogy elfogadják szakváltáskor.
3/6 anonim válasza:
Ha tudsz programozni és van ithez kapcsolódó diplomád akkor felfogták venni a kiszemelt állásra.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Csak azért érdekelne ez,mert ha mégis informatika felé hajolnék akkor mesterből a programtervező informatikust végezném el szívesen,amihez viszont ha jól láttam nem jó a molekuláris bionika... :/
2018. ápr. 19. 12:08
5/6 anonim válasza:
Éééés elvileg a szegedi képzésen rohadtul nem fektetnek nagy hangsúlyt a programozásra, sokkal inkább a bioszra/kémiára, ami viszont teljesen hülyeség, mert ennek a szaknak az ALAPJA a programozás. Ergo arról a szakról olyan emberek kerülnek ki, akik kb semmihez sem értenek. Se programozni nem tudnak, a biosz/kémia tudással pedig szintén nem érnek sokat, mert egy vegyész, vagy egy biológus sokkal többet tud náluk, ergo nem őket fogják felvenni a munkahelyekre.
6/6 anonim válasza:
Nem véletlenül jönnek át Szegedről.
Amúgy a Pázmányos sem egy hűdenehéz dolog. Csak az eleje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!