Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Meglehet élni Magyarországon...

Meglehet élni Magyarországon Twitch streamelésből?

Figyelt kérdés
elvileg több magyar streamer is van, aki millió felett keres havi szinten

2020. márc. 24. 15:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
88%

"elvileg több magyar streamer is van, aki millió felett keres havi szinten"

Akkor nem lehet.

2020. márc. 24. 15:45
 2/21 A kérdező kommentje:
na igen ez így ellentmondásos, a kérdést kiegészíteném annyival, hogy népszerű youtubererek, streamerek azt mondják, hogy nem lehetséges csak ebből megélni, de a donateket, subokat amiket kapnak, ha kiszámoljuk akkor bőven millió felett van a keresetük
2020. márc. 24. 15:53
 3/21 A kérdező kommentje:
azért kérdeztem hátha valaki jobban belelát a dolgokba és tud konkrét választ adni
2020. márc. 24. 15:54
 4/21 anonim ***** válasza:
46%
2020. márc. 24. 16:04
 5/21 anonim ***** válasza:
23%
2020. márc. 24. 16:49
 6/21 anonim ***** válasza:
22%

vállalkozók is azt mondják, hogy ne legyél vállalkozó, mert éhen maradsz és utcára kerülsz.. de ő maguk azért vállalkozók maradnak.

Mo-ról tolhatod angol nyelven is... nagyobb célközönség, több ember, több néző

2020. márc. 24. 18:08
 7/21 anonim ***** válasza:
68%
Meglehet élni, csak nem 1-ből, akik most megélnek azok már 5 éve csinálják, elég hosszú távú befektetés :)
2020. márc. 24. 18:12
 8/21 A kérdező kommentje:
Értem, szoktam is nézni egy-kettő játékost, csak a cikkek, emberek azt állítják, hogy annyira virágzik az ipar, hogy jónéhány magyar streamer már milliomos, amíg ők tagadják, sőt inkább az ellenkezőjét állítják. Ezért gondoltam, hogy kiírom a kérdést, hogy most akkor végsősoron melyik félnek is van igaza
2020. márc. 24. 18:45
 9/21 anonim ***** válasza:
42%
Én azt nem értem a mai napig, hogy mi a szórakoztató abban, hogy valaki játszik? És ki az aki még fizet is azért, hogy nézzen mást, ahogy játszik? Egyszerűen nem értem. Valaki el tudja ezt nekem magyarázni?
2020. márc. 24. 18:54
 10/21 anonim ***** válasza:
3%
ELőző vagyok. Mármint nem maga a játék a kérdés, hanem, hogy az miben izgalmas, hogy nézek valaki mást, aki játszik.
2020. márc. 24. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!