Meglehet élni Magyarországon Twitch streamelésből?
Figyelt kérdés
elvileg több magyar streamer is van, aki millió felett keres havi szinten2020. márc. 24. 15:39
1/21 anonim válasza:
"elvileg több magyar streamer is van, aki millió felett keres havi szinten"
Akkor nem lehet.
2/21 A kérdező kommentje:
na igen ez így ellentmondásos, a kérdést kiegészíteném annyival, hogy népszerű youtubererek, streamerek azt mondják, hogy nem lehetséges csak ebből megélni, de a donateket, subokat amiket kapnak, ha kiszámoljuk akkor bőven millió felett van a keresetük
2020. márc. 24. 15:53
3/21 A kérdező kommentje:
azért kérdeztem hátha valaki jobban belelát a dolgokba és tud konkrét választ adni
2020. márc. 24. 15:54
6/21 anonim válasza:
vállalkozók is azt mondják, hogy ne legyél vállalkozó, mert éhen maradsz és utcára kerülsz.. de ő maguk azért vállalkozók maradnak.
Mo-ról tolhatod angol nyelven is... nagyobb célközönség, több ember, több néző
7/21 anonim válasza:
Meglehet élni, csak nem 1-ből, akik most megélnek azok már 5 éve csinálják, elég hosszú távú befektetés :)
8/21 A kérdező kommentje:
Értem, szoktam is nézni egy-kettő játékost, csak a cikkek, emberek azt állítják, hogy annyira virágzik az ipar, hogy jónéhány magyar streamer már milliomos, amíg ők tagadják, sőt inkább az ellenkezőjét állítják. Ezért gondoltam, hogy kiírom a kérdést, hogy most akkor végsősoron melyik félnek is van igaza
2020. márc. 24. 18:45
9/21 anonim válasza:
Én azt nem értem a mai napig, hogy mi a szórakoztató abban, hogy valaki játszik? És ki az aki még fizet is azért, hogy nézzen mást, ahogy játszik? Egyszerűen nem értem. Valaki el tudja ezt nekem magyarázni?
10/21 anonim válasza:
ELőző vagyok. Mármint nem maga a játék a kérdés, hanem, hogy az miben izgalmas, hogy nézek valaki mást, aki játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!