Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A koronavírus miatt elvesztett...

A koronavírus miatt elvesztettem a munkámat mit tegyek?

Figyelt kérdés
Eddig vendéglátásban dolgoztam felszolgálóként és pultban.A munkámat elvesztettem mert nemrég költöztem és egy új helyre mentem dolgozni de nemrég elküldték a próbaidősöket elsősorban de egy csomó fix dolgozót is.(bezzeg az ázsiai vendégmunkás aki semmit nem beszél magyarul ő maradhatott)Na mindegy is nem ez a lényeg.Szerkezetlakatos segédként meg építőiparban dolgoztam régebben.Ezekben van egy kis tapasztalatom.Magyarul a vendéglátáson kívül nem igazán van másban tapasztalatom.Heves megyében élek.De Budapesten sem találok állást pedig úgy vagyok most,hogy mindent bevállalok akár az ország másik felén is valami kuli 600 műszakos munkát csak szállás legyen.Budapestre tudnék csak szállás nélkül felutazni rendszeresen.Pedig mindig ez volt a herótom,hogy én nem akarok 5 emberrel egy szobában aludni ki tudja kikkel de most ezt is bevállalnám mert szükség van.Vírus ide oda az albit így is úgy is fizetni kell.Most kb minden napom úgy telik,hogy egész nap állást keresek de sehol nincs felvétel vendéglátás meg konkrétan megszünt az országban.Számomra legalább is biztosan megszünt..Vannak tartalékaim de nem sok; fiatal vagyok még utcára meg nem szeretnék menni,szülőkhöz nem tudok menni...Az az egy szerencsém,hogy nem olyan drága az albi így kevesebb fizuból is ki tudnék jönni de olyan munkát sem találok....Mit tegyek ilyenkor??Honnan szerezzek pénzt??

2020. márc. 21. 13:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%
Épp amiatt is aggályos ez a most kihirdetett rendelet, mert nem csak szalmonellát idézhet elő egy rossz tárolás vagy melegentartàs stb. ami így kontrollálatlannà válik.
2020. márc. 21. 17:18
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Úgy néz ki nem csak nekem tűnt fel ez a joghézag és az aggály:

[link]

2020. márc. 21. 17:37
 13/15 anonim ***** válasza:
75%
Köszi, Norbi :-)
2020. márc. 21. 18:52
 14/15 Estádio de Felchút ***** válasza:
100%
Állíts be a fosbukon maraggyothonos profilképet. Az most a tuti.
2020. márc. 22. 21:18
 15/15 A kérdező kommentje:
Rendőrnek nem tudok csak úgy elmenni....lol...Nem is értem ezt a választ... :D Futárnak meg azért nem mert nincs jogsim :/.Pedig amúgy akármit dolgoznék csak munka legyen.Árufeltöltő az jó lenne de marha sok a túljelentkezés és inkább azt veszik fel akinek van már tapasztalata vagy vagy akin látják,hogy egy fix ember és ott a cégnél fog megr*h@dni még kb 20 évig a nyugdíjáig és nem csak "hosszútávon" tervezik mint pl én...
2020. márc. 29. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!