A mostani gazd visszaesés betett minden bértárgyalásnak jó időre? 1 évre legalább?
Az ember 1 hónapja akár még arról tárgyalhatott a munkahelyen mennyi lesz az idei béremelés, és mennyiért vagyok hajlandó maradni.
Most meg arról megy a tárgyalás hogy hány százalékot kapnak le a bérünkből hogy egyáltalán megmaradjon a cég, meg kit rúgnak ki napokon belül és ki marad.
És aki marad az örül nem emelésért marad, még annyit se kap mint eddig de a semminél több. Vagy ott az utca.
Változik a világ.
Leghamarabb jó 1 év múlva lehet majd arról dumálni mennyi lesz az emelés? Ha még lesz kivel tárgyalni persze.
"Az én munkahelyem most lendül csak fel igazán."
MI az? Koporsógyártás vagy mi?
"MI az? Koporsógyártás vagy mi?"
Nem egészen.
" de attól tartok, hogy a válság hatására az online rendelések is fokozatosan csökennek."
Majd ha a rendelgetők jó részét kirúgják a munkahelyéről és nem lesz egy petákjuk se majd nem rendelgetnek semmit.
Mert most vígan vagyok én is, bejárni nem kell, de bért kapok-egy darabig. Aztán lesz leépítés és kirúgnak.
Vagy lehet bedől a cég maga és nem lesz leépítés.
És akkor nem lesz online rendelgetés se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!