Ha a vírushelyzet miatt dolgozol home office-ban, szerinted meddig tart ez az állapot?
Kellene az a kijárási tilalom igen,itt ahol lakom németből jöttek haza házi karantén ban kellene lenni két hétig és szabadon grasszálnak.
Ha az ember mondja nekik h bejelenti nevetnek Hoyg bizonyítsd be!
Igenis kellene az a kijárási tilalom sok a felelőtlen hülye és az szív aki betartja
Dolgozni kijárási tilalom alatt is mehetsz.
De pl tegnap este is több embert láttam ücsörögni, lézengeni utcán, téren. Láthatóan nem siettek haza. Sajnos nekem be kell járni, hazafelé mentem munkából.
Amíg nem tilos, megtehetik! Na de ezért kéne a tiltás.
Remélem mielőbb vége lesz, nálunk a vezetőség július végét emlegeti!
2 nap alatt toltam saját időbeosztásban 31 órát, ez papíron 8*2 órának minősül, összehasonlításképpen máskor ennyit dolgozom ténylegesen 1 hét alatt.
Velem az a gond, ha elkezdek valamit csinálni, akkor megszűnik körülöttem minden. Jelen esetben egy reggel 9-es telefonhívás zökkentett ki ebből, én még azt hittem csak csütörtök van.
"Igenis kellene az a kijárási tilalom sok a felelőtlen hülye és az szív aki betartja"
igen ép azért kell szigoruan venni, mert a sok barom sétálgatni jár ki vagy ép bulizni vagy ép vendéget hiv magához. és aki otthonra kényszerulhet az ezt ellensulyozza. mert a végeredmény az lesz hogy milyen gyorsan nő a fertözöttek száa s amit a barmok növelnek azt a felelősen gondolkozók csökkentenek. ha mindenki csak dolgozni járna be és ésszel vásárolna s azt szigoru szabályok szerint akkor mindenki dolgozhatna akinek az office nem elég hatékony. igy viszont lehet tényleg muszáj lesz a kijárási tilalom, én már megkaptam az engedélyt hogy akkor is bemehessek ha berendelnek, de jelenleg készenlétben vagyok itthon önkéntes karanténban konzervhegyek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!