Ha a vírushelyzet miatt dolgozol home office-ban, szerinted meddig tart ez az állapot?
03.13-kán pénteken 2 hetet mondtak biztosra.
03.16-kán hétfőn határozatlan időre módosították.
:(
Ez miért ":(" ?
Inkább örülnétek neki, hogy a sok belassult hülye nyugger munkáltató most rá van kényszerítve, hogy ezt lehetővé tegye! Ezer éve megvoltak a technikai feltételei, de "nem, mert az nem munka, hogy valaki otthon veri a fszát!"....
Talán ez kell hozzá, hogy rájöjjenek végre itt is, hogy otthonról is lehet LEGALÁBB ugyanolyan minőségű munkát végezni az irodai munkakörökben mint ha bent verné mindenki a lompost...
Akkor talán a járvány után is megmarad valami ebből.
Nem tudjuk.
Én személy szerint a Ho-t akkor értékelném, ha csipcsup ügy miatt kell egy egy napot itthon maradni, és ne menjen vele a szabi. Mondjuk én gyerekek miatt vagyok már itthon, és nagyon nehezített terep ennyire a multitasking
Remélem, maga a home office örökre megmarad. :) mármint nem heti 1 nap, hanem akár szinte állandóan, akinek így kényelmesebb.
Határozatlan időre mondták, de arra számítok, hogy engem hamar leépítenek. (külsős vagyok, ráadásul még próbaidőn és habár igen kényelmetlenül, de megoldható, hogy a feladatomat az állandók vegyék át)
7-es mi iskolabüfével számítunk így szeptemberig, szerintem nem bojgatják vissza a normál tanrendet, max az érettségit záróviszgákat levezénylik a suliban.
Tavaszi szünet eleve bejön az időszakba, tekintve hogy még csak belefele megyünk a járványba és máshol is 2-3 hónapig tartott hivatalosan mire újra indulhatott csökkentett módban az élet, az már június lenne.
Remélem, hogy nem sokáig. De a szánalmas Heti Napló is pánikoltat, és már azt szavazza, hogy kellene-e kijárási tilalom. A sok gazdasági, matematikus és virológus szakember pedig nyomja az igent.
Kiváncsi vagyok, hogy hány munkanélkülit fognak ők etetni, és, hogy hogyan fognak elszámolni a lelkiismeretükkel az öngyilkosok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!