A mostani helyzet miatt nincs és nem is lesz munkám egyelőre, hogyan tovább?
A testvérem Londonból haza jött,nincsen semmi baj, (egyelőre) önkéntesen karanténban vagyunk,de tényleg! Így munkába se megyek,pékségben dolgoztam. A főnököm jelezte,ha be se megyek,nem is kell már mennem többé. Elég nehezen érti meg sajnos a helyzetet. Most így elég nagy az anyagi kár nekem, jóformán én voltam csak a család fenntartó,mellesleg előfizetéses a telefonom, nem fogom tudni fizetni a következő hónap után, vélhetőleg!
Munkaügy ezt hogyan támogatja,esetleg csak a szociális segély?
Álláskeresési járadékra jogosult vagy, ha megszűnik a munkaviszonyod.
Mondjuk nem értem, ha a tesód hazajött, miért vonulsz rögtön önkéntes karanténba, ez nekem már túlparázás. Most egy kicsit a főnököddel érzek együtt.
Ha viszont járványügyi hatóság rendeli el a karantént számodra, akkor táppénz jár az első naptól.
Köszönöm szépen a kérdésemre adott válaszokat!
Az,hogy most miért vállaltam be így, ne támadjatok legyetek szívesek,nem azért, mert tele vagyok pénzzel.
Egyik dolog,szóltak ellene! Másik az,hogy nem helyben van a munkahelyem,buszoznom kell, 2 átszállás, nincs fertőtlenítés, szóval rizikós...
Én végig dolgoztam a hétet. Tömegközlekedéssel járok ráadásul és még élek :D
És más is él ugyanúgy körülöttem. Nem vágom mi ez a drámázás feleslegesen.
Nagyon divatba jött ez az “önkéntes karantén”. Legalább van mit kirakni az instára.
#5 nem instázom!
Apám magasvérnyomásos beteg... akinek ez poénos,az gondolkodjon el,miért nincs iskola,miert kérik: maradj otthon!
Ha mászkálnék, boltba tüsszögnék rögtön dobálnának kővel,hogy én miért vagyok kint? Ugy látszik egyik véglet sem jó,a kerdésre nem válaszolók pedig legyenek kedvesek a továbbiakban IS mellőzni az oktatásukat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!