Titkárnőt keresek - miért olyan fura elvárás, hogy tudjon jól hazudni? Magabiztosan, határozottan, mosolyogva, szemrebbenés nélkül?
Vállalkozó vagyok, üzletember, nem verem át az ügyfelet, de kell hazudni (amolyan meggyőzés, alkupozíció, felgyorsítja a dolgokat).
Olyan titkárnőt képzeltem el, aki meggyőzően, magabiztosan tud hazudni - miért olyan nagy elvárás ez, és miért akadnak ki a jelentkezőek ezen?
Pl. Új jelölt, 1. nap, tárgyaltam egy megbízásról, megbeszéltem vele, hogy jöjjön be, mondja, hogy a konkurencia hívott, hogy csökkentette a szolgáltatás díját.
Mindent percre, szóról szóra elmagyaráztam neki - bejött, ránézett az üzlettársamra, lefagyott, és ilyen elcsukló hangon elhadart mindent (kínosa jött ki, mert a fel nem tett kérésemre is válaszolt... az üzlettársam meg nézett, hogy fogyatékos vagy mi van).
Ti hazudnátok apró dolgokat, ha ez "hozzá tartozna" a munkátokhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!