Ha a korona-vírus miatt bezárt a cég akkor betegszabadságra kell menni?
Nekünk is azt mondták, hogy menjünk betegszabadságra de azt meg ki tudja, hogy az orvos kiír-e majd.
Az az igazság, hogy ha már a kormány kormmányrendelet alapján határozatlan időre bezáratta a munkahelyeket, akkor legalább gondoskodhattak volna azokról a munkavállalókról , akik most azt sem tudják mit csináljanak.
Sehol nem találom a válaszokat az internetet bújva, hogy mit is kell tenni..
valahol azt írják, ilyen esetben jár a táppénz, valahol azt írják nem jár, ha nem vagy beteg.
Meg ok köszönjük , akik itt lázadoztok, hogy nem vagyunk betegek, de azoknak az embereknek akik most munka nélkül maradtak határozatlan időre, azoknak is meg kell tudni élni valamiből ki tudja meddig..
sokan nem lettek munkanélküliek, csak bezáratták határozatlan időre a munkahelyüket, aztán magukra hagyák őket...
a céges is tehetetlenek , mert ők sem tudják mit mondjnak a munkavállalóiknak, próbálnak minket megtartani, de ki tudja meddig tart még ez az egész.
A kormány meg említést sem tesz arról, hogy ilyen esetben és nem kevés embert érint , hogy mi a teendő...
a háziorvosok is most panaszkodnak , hogy mindenki táppénzre akar menni, igen jogos, ők sem tehetnek róla, de mi sem tehetünk róla...
a kormánynak kellene valamit tennie, és azt mondani a házirovsoknak , hogy írják ki táppénzre nyugodtan az embereket, akkor nem lenne nekik sem gondjuk ebből.
Különben meg ha ennyi jóindulat nincs a háziorvosdban az csak szimplán szomorú....szomorú, hogy nem tud belegondolni abba, hogy az ember meg van szorulva és nincs más lehetősége, mert a kormány magára hagyta.....és bizony mégis hány táppénzcsaló van, akik eddig is előszeretettel kamuztak valamit és voltak táppénzen.
Én pl és még gondolom sokan mások itt soha nem voltam még táppénzen, és amikor beteg voltam akkor is mindig a saját szabadnapjaimat vettem ki ....akkor mi nem érdemlünk meg ennyit emberek?? olyan sok a rosszindulatú ember itt, aki jön a táppénzcsaló dumájával, gondolom nektek nem került veszélybe a munkahelyetek, és nem kerültetek még ilyen helyzetbe, hogy ilyen kedvesen reagáljatok...
ha nem vagy beteg , akkor nyugodtan haljál éhen ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!