Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aki már home office ban...

Aki már home office ban dolgozik, ti a munkán kívül foglalkoztok otthon mással is? Pl munka időben főzni, takarítnai

Figyelt kérdés
2020. márc. 17. 20:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én napirendet készítettem, hogy ne ússzak el. Van egy kis táblám, amire felírtam mikor meddig mit csinálok kb. Enélkül simán elment a napom a káoszba.
2020. márc. 17. 20:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez egyértelmű.
2020. márc. 17. 21:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nincs túl sok munkám, így bőven van időm minden másra. Tegnap mostam, ma vasaltam, holnap takarítani tervezek. Nem kávézok, nem dohányzok, egy-egy kollégám a munkahelyen hosszabb kávészünetet tart (naponta többet), mint amíg én végeztem a vasalással.
2020. márc. 17. 21:18
 4/8 A kérdező kommentje:

Én még csak holnaptól leszek itthon.

Remélem nekem is lesz időm kicsit másra is. Sokan mondják, hogy unatkozni fognak 😀

Szerintetek meddig marad ez így?

2020. márc. 17. 21:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én csak holnap hozhatom haza a gépet, 2 napig úgy voltam home officeba, hogy nem dolgoztam gyakorlatilag. De holnap fogok, de attól takaritok kicsit, főzök ilyesmi
2020. márc. 17. 21:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze!
2020. márc. 17. 23:30
 7/8 anonim ***** válasza:
95%

3 éve van nálunk homeoffice, heti 1 alkalom. Most annyiban módosult, hogy heti 5 nap, és nem mehetünk be az irodába egyáltalán.

A 3 év tapasztalata, hogy jellemzően tudok 1-1 egyszerűbb kaját megfőzni közben, mosást bedobni, kiteregetni, de takarítani nem állok neki általában, az azért nagyobb felfordulással jár. Takarításra azt szoktam kihasználni, hogy 16:20-kor gép kikapcs, és azonnal nekiállok. (Amikor amúgy még hazaindulnék, vonatoznék, stb.) És mire amúgy hazaérnék, már ki van takarítva a lakás.

Most a koronavírus miatt jelentősen csökkent a munkánk, de nyilván itt kell lenni gépközelben, így több idő jut erre-arra. Most holnap bevállalok egy takarítást is. De ide telepítettem a TV-t a házi irodám mellé, filmeket nézek, ha jön munka, akkor meg ráugrok és csinálom. Ki kell bekkelni ezt az időszakot. Ha elvonult a vész, utána újra felfut a munka :)

Ráadásul hamarosan költözöm (ha nem rendelnek el kijárási tilalmat...) így tudok pakolászni, dobozolni a kevésbé szükséges dolgokat.

2020. márc. 18. 00:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Valamennyire igen. Mi most csapaton belül elég jól fel tudtuk osztani a munkát, mindig megvan, hogy ki az "ügyeletes", úgyhogy ha épp nem én vagyok, akkor tudok gyorsan főzni valamit, vagy gyorsan porszívózni egyet. Minden nap valami kisebb feladat.

Hosszabb házimunkába mondjuk nem merülök bele napközben, viszont ha a munkaidőm végén nekilátok, akkor is előbb végzek mint amikor hazaérek normál napokon. (Reggel pedig 2 órával többet alhatok.)

Csomó időt nyert nekem a home office. :)

2020. márc. 18. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!