Koronavírus miatt határozatlan időre elvesztettem a vendéglátós állásom, mit csináljak most?
Tudom hogy rengeteg embert érint még ez a probléma, de nekem sajnos jelenleg nincs megtakarításom, két hónapja költöztem új albérletbe és a kaukcióra költöttem a megtakarításom.
Mit tegyek most? Teljesen tanácstalan vagyok, bárhol prólálkozok(szállodák, éttermek) mindenhonnan elküldenek a jelenlegi helyzet miatt.
22/L
Én azt tanacsolnam ha teheted menj haza szüleidhez,ha mázlid van talán még anyagilag tudnak segiteni,ha már nem élnek,akkor sorry,bar eleg fiatal vagy(tuti élnek)
Ugy tudom sok föberlő belemegy a késöbbi albélrleti díj kifizetésébe!
Ha van jogosítványod, vagy tudsz biciklizni, akkor kiszállítóként biztos találsz munkát.
A szüleidhez ne menj, gondolom nem 30 évesek, nem tenne jót nekik ha véletlenül elkapnák.
Vendéglátósként nincs esélyed sehol, rokonom ugyan ebben a helyzetben van, Svájcban.
Futárként érdeklődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!