Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van olyan MLM, ami tényleg...

Van olyan MLM, ami tényleg értelmes és be is válik?

Figyelt kérdés

Eddig akárhányszor kaptam ilyen ajánlatot, nem láttam benne értelmet...

Legtöbbször valami kávéval találnak be, vagy forever living.....mik ezek? :DDD:D

2020. márc. 13. 16:38
 1/3 anonim ***** válasza:
80%
Igen , azoknak akik behozzák és ezeknek több halózatuk van . Ebbe bemennek a meglévő balekok es hoznak újakat is . A penz felfelé halad nem lefelé . Kaduba Sz celeb fos hazudozik h9gy mennyi meló volt mire passzív a penze de gazdag . Fenét , Ismert VIP arcoknak adnak egy csoportot és csak ő alájuk lehet menni . Neki semmi szervezés kész az üzlet csomagot sem kell venni kapják . Mese és reklám a tudatlanoknak hogy mindenki nullaróo egyenlő esèlyekkel indul és fél év a gyémánt szint . Aközben a marhákra sózzák a mlm es amcdi üzleti ponyvákat stb azok megveszik meg drága előadásra mennek motivációra .
2020. márc. 13. 17:13
 2/3 anonim ***** válasza:
83%

Volt tavaly év végén egy kérdés, sok-sok oldalon keresztül olvashatod a válaszokat.

Még manapság is beesik egy-egy válasz, ott van a figyelt kérdéseim között. Szerencsére - vagy sajnos - olyan módon voltam érintett, hogy a volt páromat szervezték be, tehát nem kifejezetten személyes tapasztalat, de mégis : egy hozzám közel álló embert vettek hülyére, és hiába próbáltam megmenteni ettől, átmosták az agyát, tönkretették az életét, bár ő ezt akkor nem így élte meg.

Ha akarod, megkeresem neked azt a kérdést, de csak ha érdekel annyira, hogy 1-2 órán át olvasgasd a témát. :D

2020. márc. 13. 17:50
 3/3 anonim ***** válasza:
83%
Annak válik be az mlm aki az elején csatlakozik és kellően gátlástalan ahhoz, hogy befűzzön egy csomó balekot akikről tudja, hogy bukni fognak.
2020. márc. 13. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!