Van olyan MLM, ami tényleg értelmes és be is válik?
Figyelt kérdés
Eddig akárhányszor kaptam ilyen ajánlatot, nem láttam benne értelmet...
Legtöbbször valami kávéval találnak be, vagy forever living.....mik ezek? :DDD:D
2020. márc. 13. 16:38
1/3 anonim válasza:
Igen , azoknak akik behozzák és ezeknek több halózatuk van . Ebbe bemennek a meglévő balekok es hoznak újakat is . A penz felfelé halad nem lefelé . Kaduba Sz celeb fos hazudozik h9gy mennyi meló volt mire passzív a penze de gazdag . Fenét , Ismert VIP arcoknak adnak egy csoportot és csak ő alájuk lehet menni . Neki semmi szervezés kész az üzlet csomagot sem kell venni kapják . Mese és reklám a tudatlanoknak hogy mindenki nullaróo egyenlő esèlyekkel indul és fél év a gyémánt szint . Aközben a marhákra sózzák a mlm es amcdi üzleti ponyvákat stb azok megveszik meg drága előadásra mennek motivációra .
2/3 anonim válasza:
Volt tavaly év végén egy kérdés, sok-sok oldalon keresztül olvashatod a válaszokat.
Még manapság is beesik egy-egy válasz, ott van a figyelt kérdéseim között. Szerencsére - vagy sajnos - olyan módon voltam érintett, hogy a volt páromat szervezték be, tehát nem kifejezetten személyes tapasztalat, de mégis : egy hozzám közel álló embert vettek hülyére, és hiába próbáltam megmenteni ettől, átmosták az agyát, tönkretették az életét, bár ő ezt akkor nem így élte meg.
Ha akarod, megkeresem neked azt a kérdést, de csak ha érdekel annyira, hogy 1-2 órán át olvasgasd a témát. :D
3/3 anonim válasza:
Annak válik be az mlm aki az elején csatlakozik és kellően gátlástalan ahhoz, hogy befűzzön egy csomó balekot akikről tudja, hogy bukni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!