Borítékban a fizetés? Fekete munkás lennék? Lenne hátrányom?
Figyelt kérdés
Itthonról végezhető munka, telefonos, de borítékban küldenék a fizetést, futárszolgálattal..
Arra gondoltam, próba cseresznye, amíg nem találok normális melót és interjúkra járok, legalább lenne egy kis bevételem hogy fizessem a........TB-T! :D
2020. márc. 13. 14:23
1/13 anonim válasza:
Sosem fog megtörténni, egy vasat sem fogsz látni. Ja majd futárszolgálatta küldik a pénzt... mint a mesében.
2/13 A kérdező kommentje:
Ja nekem is fura, de mégis tök rendesnek tűnnek, van egy másik ilyen ember is, akinek küldik a fizetést, nem úgy mint a többi hasonló telefonos melós :D
2020. márc. 13. 14:42
3/13 anonim válasza:
erősen lehúzásnak néz ki..
Mit kell csinálni? Vegzálni ismeretlen embereket telefonmarketinggel? Pfff….
4/13 A kérdező kommentje:
biztosító. cégeket hívni, van fix fizu + jutalék
2020. márc. 13. 15:13
5/13 anonim válasza:
Tehát full feketén megy a dolog... Mert ugye ha bejelentenének, akkor utalnák a pénzt.
6/13 A kérdező kommentje:
igen... el is mondták, hogy nem lennék bejelentve, adóznom sem kell a pénzből
2020. márc. 13. 15:41
7/13 anonim válasza:
Ha számodra is egyértelmű akkor nem értem a kérdésed... Természetesen ez fekete munka és természetesen lesz belőle hátrányod.
8/13 anonim válasza:
Azt remélem tudod, hogy ezzel min. szabálysértést követsz el....
9/13 anonim válasza:
# 7/ : hát ja... És ha majd nem hozza a futár a borítékot, akkor mehet a sóhivatalba... Mert sehol nem lesz bizonyítéka, hogy ő valaha is dolgozott...
10/13 A kérdező kommentje:
Igaz, amint küldik a céges e-mail címet meg belépési kódokat, megmondom nekik, hogy részemről tárgytalan, mert nincs rá biztosíték, hogy fizetnek
2020. márc. 13. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!