Ti is ennyiért csináltattátok? Már aki, mivel CSAK tőlük kérdezem. Megyeszékhely,140000 forint,200 nm falfelület,2 szoba,2 rétegű festés,2 és fél nap. Például Budapesten milyen árakon dolgoznak?
#21:
2x vagy 3x is leírta a kérdező a válaszokban, hogy "Elnézést, félregépeltem a telefonon, csak 100nm"
Esetleg neked kéne megtanulni, hogy először odafigyelve elolvassuk a válaszokat, majd utána írunk!
#Kérdező:
Tényleg nem olyan rossz a te árad. Mindent összevetve akkor nagyon leegyszerűsítve 1400/nm.
Nekem egy nagy házam van a XI. kerületben a hegyoldalon. A komplett épület kívül belül ki lett festve.
Összes falfelület: 9347nm
Teljes ár: Kerek 10millió (én is beleraktam mindent, a parkolást, anyagot, kiszállást, stb., hogy a tiéddel összevethessem)
NM ár: 1070
Idő: 3 hét (pontosabban 19 nap)
Tehát te 1400/nm-ért csináltattad, én 1070/nm-ért.
Bár azt azért figyelembe kell venni, hogy én egy óriási adagot csináltattam, így a nagy mennyiség miatt olcsóbban csinálták.
22-es köszönöm szépen! Tényleg sokan figyelmetlenek a gyakori ellenségek.hu-n.
És valóban, lehet az van a dologban, hogy minél kisebb egy munka (akármilyen szakmunka, lehet az hidegburkolás is), annál nagyobb a fajlagos nm ára. :) Szép házad lehet, ha ilyen összeget kellett fizetned a külső-belső festésért. Meg a XI. egy jó kerület. Ennél már talán csak a Széchenyi-hegy, ami valamivel hangulatosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!