Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti is ennyiért csináltattátok?...

Ti is ennyiért csináltattátok? Már aki, mivel CSAK tőlük kérdezem. Megyeszékhely,140000 forint,200 nm falfelület,2 szoba,2 rétegű festés,2 és fél nap. Például Budapesten milyen árakon dolgoznak?

Figyelt kérdés

2020. márc. 11. 11:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
54%
"Megyeszékhely,140000 forint,200 nm falfelület,2 szoba,2 rétegű festés,2 és fél nap. Például Budapesten milyen árakon dolgoznak?"---200 m2-ert írsz!
2020. márc. 11. 20:39
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

#21:

2x vagy 3x is leírta a kérdező a válaszokban, hogy "Elnézést, félregépeltem a telefonon, csak 100nm"

Esetleg neked kéne megtanulni, hogy először odafigyelve elolvassuk a válaszokat, majd utána írunk!

#Kérdező:

Tényleg nem olyan rossz a te árad. Mindent összevetve akkor nagyon leegyszerűsítve 1400/nm.

Nekem egy nagy házam van a XI. kerületben a hegyoldalon. A komplett épület kívül belül ki lett festve.

Összes falfelület: 9347nm

Teljes ár: Kerek 10millió (én is beleraktam mindent, a parkolást, anyagot, kiszállást, stb., hogy a tiéddel összevethessem)

NM ár: 1070

Idő: 3 hét (pontosabban 19 nap)

Tehát te 1400/nm-ért csináltattad, én 1070/nm-ért.

Bár azt azért figyelembe kell venni, hogy én egy óriási adagot csináltattam, így a nagy mennyiség miatt olcsóbban csinálták.

2020. márc. 11. 21:31
 23/23 A kérdező kommentje:

22-es köszönöm szépen! Tényleg sokan figyelmetlenek a gyakori ellenségek.hu-n.

És valóban, lehet az van a dologban, hogy minél kisebb egy munka (akármilyen szakmunka, lehet az hidegburkolás is), annál nagyobb a fajlagos nm ára. :) Szép házad lehet, ha ilyen összeget kellett fizetned a külső-belső festésért. Meg a XI. egy jó kerület. Ennél már talán csak a Széchenyi-hegy, ami valamivel hangulatosabb.

2020. márc. 12. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!