Ti is ennyiért csináltattátok? Már aki, mivel CSAK tőlük kérdezem. Megyeszékhely,140000 forint,200 nm falfelület,2 szoba,2 rétegű festés,2 és fél nap. Például Budapesten milyen árakon dolgoznak?
Summázva:
100 nm falfelület, 2 db 5x5-ös (összesen 50 nm) szoba két és fél nap (kis előkészítéssel) járó munkáért nem volt sok 140.000 forint bruttó?
Jézusom, akkor mi számított volna nektek soknak?! :D Most már tényleg érdekel, nem vagyok képben egyáltalán. :)
67-es: NEM vagyok besz@rva! Kösz. :) Csak nekem éppenhogy elfogadhatónak tűnt, ennyi. :)
Azért csináltattam mesterrel, mert ő jobban ért hozzá, mint én. Személyem lehet, hogy megcsinálta volna olcsóbban, de valószínűnek tartom felemás lett volna a végeredmény. :P
Utolsó: minden benne volt, ezért bruttó. Munkadíj, anyagár, még parkolási díj is.
Szimpla 1 rétegű meszelés 380Ft/m2 + ÁFA
2 rétegű 560Ft/m2 + ÁFA
Ezekre még jön az anyagköltség és 20eFt kiszállási díj.
A te árad sokkal barátibb, mint amit mi kaptunk :)
Az én 100 nm falfelületemmel szemben nektek mennyi volt a falfelület?
Ne nm-t írj, hanem falfelületet. :)
Értem. Így világos. :)
De! NEM 200-al! Hányszor írjam még le?
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!