4 év fizetésemelés nélküli időszak után 10 %-os emelés kérése olyan eltúlzott lenne?
Figyelt kérdés
Utoljára 2016ban nyúltak a béremhez. Kértem egy 10%-os bérkorrekciót. Ismerve az inflációt, a béremelkedést a valós áremelkedés ez még mindig a lófütty kategória, 10%.... ennek a 4x is kevés lenne ha a valós áremelkedést akarná ellensúlyozni.
De nem kaptam 4 év után még 10%-ot se. A kérésem alaptalan eltúlzott. Nem fejtették ki ha eltúlzott akkor mi lenne a reális. Gondolom a 0% az reális lenne.
10% valóban eltúlzott az elmúlt 4 év emelés nélkül időszakának kompenzálására?
2020. márc. 9. 21:21
3/5 A kérdező kommentje:
"Alapítványi iskola?"
Ezt benézted. AZ nem én vagyok. Én a szoc ágazati vagyok.
2020. márc. 9. 21:31
4/5 anonim válasza:
A ven felisten alkesz nagyfonok? Minimalosoknak folyton "emelnek"? Ha ez megszunik, hova megyek kozmunkaba, retekgyarba? Orulok hogy ez van hova is mehetnek?
5/5 anonim válasza:
Ez nem az alapítványos gyökér, ez a másik szerencsétlen. Jelenteni kell, meg széttrollkodni a kérdését.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!