Erősen introvertált embernek milyen munkák alkalmasak?
Olyan munkákat keresek, ahol feltétel a magány elviselése és amihez esetleg elég az érettségi és nyelvtudás.
L
Egy valamilyen irodai munka jó szerintem az introvertáltaknak.
Remélhetőleg ténylegesen elterjedtebb lesz a home office, így, hogy a vírus alatt rájönnek a munkáltatók, hogy jééé, működni tud.
Nekem a legideálisabb a heti 1, maximum 2 nap bejárás lenne. Akkor megvan az az érzés hogy igen, ez a munkahelyem, igen, ide tartozom, igen, ismerem a kollégáimat.
A heti 5 nap irodában lét viszont rettenetesen leszív, lefáraszt. Nekem pont, hogy az egészségtelen és káros, mint másoknak az állandó home office.
Ha heti 5 nap bent kell lenni, akkor abban elfáradok és szabadidőmben tényleg az egyedüllétet keresem. Begubózok.
Ha van valamennyi home office, vagy akármi miatt sokat lehetek egyedül (volt, amikor nem dolgoztam, vagy anno a nappali egyetem mellett, ami lájtos volt, a vége felé napi egy vagy két órával), akkor sokkal lendületesebb vagyok, több kedvem van másokkal programokat szervezni, én magam változatosabb programokat szervezek, közös sport, kirándulás stb.
Szóval én valami irodai szellemi (nem adatrögzítő) szakmát javasolnék.
20/
Egy vidéki általános iskolai könyvtárba nem jár senki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!