Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Erősen introvertált embernek...

Erősen introvertált embernek milyen munkák alkalmasak?

Figyelt kérdés

Olyan munkákat keresek, ahol feltétel a magány elviselése és amihez esetleg elég az érettségi és nyelvtudás.

L

2020. márc. 7. 23:00
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy ilyen munkát nem tudok amiben még jól is tudnál keresni.

Sokan itt hasraütésszerűen mondanak dolgokat, ezzel pedig pont nem segítenek.

Egy jól kereső informatikus sem otthonról dolgozik hanem céges környezetben kivéve akkor hha egyedül csinál valamilyen applikációt, vagy mondjuk szabadúszóként weboldalakat készít, csak ebből nem lehet Magyarországon jól megélni.

Grafikus, stb. Nem tudom itt mire gondolnak. A grafikusok is munkahelyen dolgoznak. Otthon akkor dolgoznak ha valami maszek munkájuk van de ez ritka. szabadúszó piacon pedig hihetetlen Nagy verseny van tehát ha csak kivételesen jól nem csinálod és nincs megfelelő ismertsége akkor nem fog belőle tudni megélni.

Blog, könyv? Megnézném, hogy hányan tudnak ma Magyarországon írásból szépen megélni kivéve azokat akik állami támogatást kapnak.

Olyan munka, hogy csak otthon ülsz, csinálhatsz valamit és jól meg is élsz belőle nincs, pláne bármiféle szaktudás nélkül. Építészmérnökként, úgyhogy értek a lakberendezéshez, a grafrikához, weblap készítéshez és voltak már szövegíró munkáim is sem tudtam kivonni magam a céges környezetből. Egyébként hobbiból még novellákat is írok.

Nulla tudással körülbelül webkamerás modell lehetsz ami megfelel az igényeidnek és nem is halsz éhen. Bár feltételezem azért ennél erkölcsösebb vagy.

2020. jún. 12. 11:27
 12/35 anonim ***** válasza:
35%

@kérdező:

#11-nek igaza van: "tehát ha csak kivételesen jól nem csinálod ÉS nincs megfelelő ismertsége akkor nem fog belőle tudni megélni."

Szinte mindig a megfelelő ismeretség a kulcs. Azok tudnak jól boldogulni, akiknek nagy a kapcsolati tőkéjük. Ehhez viszont ismerkedni kell. Ez nekem is nagyon nehezen megy, de beláttam, hogy szükség van rá.

Ezért nem olyan munkát kerestem, ahol magányos lehetek, hanem pont fordítva: ami rákényszerít arra, hogy emberekkel foglalkozzak.

Lassan meg lehet tanulni ezt is. Régebben még ezt a hozzászólást sem lettem volna képes megírni, mert az is feszélyezett volna.

2020. jún. 26. 10:24
 13/35 anonim ***** válasza:
33%
Érdekes, engem semmi se feszélyezne, egyszerűen csak elmondom, megteszem ugyanazt adott helyzetben, amit egy extrovertált is megtenne, csak tárgyilagosan, a lényeget, és nem tűzdelem tele személyes, érdekes, szórakoztató dolgokkal. Szerintem kb. ennyit jelent az introvertált és extrovertált közti különbség. Az is hülyeség, hogy az extrovertáltak jobb vezetők. Nekem introvertáltként annyira idegesítő lenne egy folyton barátkozni, meg személyeskedni akaró vezető, hogy hamar otthagynám, és keresnék olyat, aki harmadannyi idő alatt, tömören képes átadni amit akar és aki elfogadja, hogy a szociális és lelki szükségleteimet a munkahelyen szeretném kiélni, és az övéit se fogom kielégíteni (+ nem röhögnek rajtam kórusban, amikor talál magának ilyen személyeket a cégben).
2020. jún. 26. 15:22
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
#13. egy jó vezető ilyen, mint, amilyennek leírod. Az, hogy valaki extrovertált, nem jelenti azt, hogy a szociális életét mindenképpen a munkahelyén éli ki, max nyitottabb a szociális interakciókra. Az pedig tök egyértelmű, hogy mindettől függetlenül nem fogja kibeszélni egyik beosztottját a másikkal...
2020. jún. 26. 16:48
 15/35 anonim ***** válasza:
20%
En is introvertalt vagyok fiukent. En konyvelonek tanulok amihez kell erettsegi de kb. 2 ev alatt megtanulhato a szakma es lehet otthonrol is dolgozni. Illetve a masik foglalkozasom meg webaruhaz tulajdonos.
2020. jún. 26. 19:40
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
pl Kamionos. Én tervezőként dolgozok sokszor 1-2 hetente kell csak egyeztetnem, azt is gyakran email-ben.
2020. okt. 10. 16:50
 17/35 anonim ***** válasza:
6%
Arcokat vágó basszusgitárvirtuóz is lehetnél, az nagyszerű dolog.
2020. okt. 28. 17:31
 18/35 anonim ***** válasza:
31%
Inszeminátor.
2020. okt. 28. 17:40
 19/35 anonim ***** válasza:
13%
Könyvtáros.
2020. nov. 19. 14:10
 20/35 anonim ***** válasza:
13%
Utolsó, egy introvertált könyvtáros max raktárba való, nem olvasók közé.
2020. nov. 26. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!