Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gazdag emberként dühítő érzés...

Gazdag emberként dühítő érzés szembesülni azzal hogy nem érdekli az embereket a pénzed?

Figyelt kérdés

Legalábbis nem tisztelnek miatta, hanem sunyi módon azon agyalnak hogy lehet kiszedni belőled?

A nőkről sosem tudhatod hogy őszinte érzésekkel fordulnak e feléd.

Hogy lehet lelkileg feldolgozni azt hogy te mint egyén, ember, férfi önmagában nem érdekli őket, hanem őket a bankszámlád, a luxusautóid stb. érdekli semmi más.

2020. márc. 7. 08:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
16%
Hirtelen mennyi gazdag ember tévedt ide.🤣
2020. márc. 8. 01:43
 12/14 anonim ***** válasza:
10%

#3 És itt bukott meg a csodálatos elméleted, ugyanis az igazán gazdag ember nem mutatja, és ami a legfontosabb, nem mondja el senkinek hogy mennyire gazdag.

Itt vagánykodsz az ugyanolyan mintha mutatnád!

2020. márc. 8. 01:47
 13/14 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudom megérteni, hogyha valakinek sok pénze van miért nem tudja a száját befogni?

Ha Én olyan gazdag lennék, mint Ti(#7, #10), vagyis állítólag gazdag, akkor senkinek nem említeném meg,mert attól kezdve nem lenne nyugodt életem.

Vagánykodni könnyű, aztán se társ, se barát, mert mindenki érdekből volt melletted. Miért kell akár egy szóval is megemlíteni? Itt, vagy bárhol máshol.

2020. márc. 8. 02:43
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

13-as, en nem szoktam hazudni rola. Ha kerdezik vagy megmondom az igazat (erosen fugg attol, hogy ki kerdezi), vagy azt mondom, hogy nekem eleget vagy egyenesen megmondom, hogy erre nem azeretnek valaszolni, maganugy. De hazudni nem hazudok, errol sem.

Koszonom, van csaladom, felesegemet is akkor ismertem meg, amikor meg sajat lakasom se volt, barataim is vannak, nem all kozenk penz. Egy haver volt, akit penz miatt vesztettem el, aki azt hitte, hogy en a bank vagyok, aki raadasul ugy ad penzt, hogy azt nem kell visszafizetni. Az ilyenert viszont nem is kar.

Nem villogok a penzemmel, az ilyesmit izlestelensegnek tartom, valoszinuleg az utcan/kocsiban nem is mondanad meg rolam. Miert is kene uvoltenie rolam, hogy penzem van? A targyaknak a hasznalati erteket nezem, nem azt, hogy van rajta egy kilo aranybevonat.

Es amugyis, ez egy anonim forum, pontosan hogyan befolyasolna az a nyugodt eletemet, vagy hogy jonnenek innen erdekbaratok?

2020. márc. 8. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!