Szociális munkásként ha csak a szakmában vagyok jó de utálom ha dirigálnak van megoldás rá?
Figyelt kérdés
Sokáig kerestem az utamat.
Tanultam masszőrnek, kozmetikusnak, pincérnek, majd szociális gondozó és ápoló lettem. Akkor jöttem rá, hogy nagyon szeretek köztük lenni, segíteni. Szociális munkásként végzek egy év múlva, imádom az egészet viszont pl ahol dolgozom is borzasztó az egész vezetőség, a gondozókat lenézik és nem tisztelik. Nem szeretem, hogy megmondják mit csináljak. Vállalkozni soha sem volt érzékem. Egy ceruzát sem tudok eladni. Szóval ingyen nyújtok szolgálatást, segítő szolgáltatást. Van valami középút?
2020. márc. 6. 11:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!