Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért kap valaki bejárási...

Miért kap valaki bejárási támogatást a cégtől, mikor mások 2x messzebbről is bejárnak és soha semmit se kaptak?

Figyelt kérdés

Van itt 1-2 ember akik „bejárási támogatást“ kapnak azzal az indokkal hogy kocsival járnak be az agglomerációból és jaj szegényeknek ez mennyibe kerül.

De van itt sok másik ember aki akár 2-3x messzebbről jár be és azok egy petákot nem kapnak nem is kaptak soha ez fel se merül.

Nem vicces ez egy csöppet? Van akinek a jogszabály szerint 86%-os utazási hozzájárulást kéne adni a cégnek de nem ad semmit (vonat /buszbérlet).

Akinek meg semmit se kéne adni az meg kap....

2020. márc. 6. 11:01
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

"Így jártál nem kapsz egy konyit se utazásra."

Röviden: ja. ez a képlet.

2020. márc. 6. 17:15
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Neked ezekért a kérdésekért fizetnek?

Más magyarázatot nem találok.

2020. márc. 6. 19:10
 13/20 A kérdező kommentje:

Más magyarázatot nem találok."

És erről én tehetek? AZ ok nem ez. AZ ok olyan egyszerű mint a bot. Ki nem találod? Te dolgod.

2020. márc. 6. 19:12
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Röviden: ja. ez a képlet.

Xdddd akkor minek kerdezel

2020. márc. 6. 19:12
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Feltesz egy kérdést. Megkapja rá a választ. Előhúzza a kifogásokat, hogy miért nem lehet/akarja.

Kb. a százötvenedik (kb. ugyanarról szóló) kérdés, és mind ugyanez a szcenárió.

Sztem tényleg fizetik, hogy több legyen a kattintás (ergo több a reklámbevétel) itt a GYK-en.

2020. márc. 6. 19:27
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak retardált a gyerek.
2020. márc. 6. 19:29
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

"És erről én tehetek? AZ ok nem ez. AZ ok olyan egyszerű mint a bot. Ki nem találod? Te dolgod."

Hozzászólásaid és kérdéseid alapján annyira irritáló személyiség vagy, hogy sajnálom a munkatársaidat. Arra nem gondoltál, hogy ők azért kapnak támogatást, mert veled kell együtt dolgozniuk?

2020. márc. 6. 19:30
 18/20 A kérdező kommentje:

"mert veled kell együtt dolgozniuk?"

Nem KELL!!! MIÉRT KÉNE???? gyakran megkapom hogy nyitva az ajtó! Így van!! Nekik is nyitva! NEM KELL! nem tetszik kimegy keres mást. Nemde?

2020. márc. 6. 20:08
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem, valszeg hozzád hasonló csicskák ők is.
2020. márc. 6. 20:10
 20/20 anonim ***** válasza:
75%
XXDDDxdddd
2020. márc. 6. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!