Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ebben a helyzetben mit választ...

Ebben a helyzetben mit választanátok? Ha hosszú előre is bocsi!

Figyelt kérdés
Nemrég munkahelyet kerestem, találtam is egyet mint fuvarszervező. Kis cég, nem sok a munka, jófejek a kollégák és a közvetlen főnököm is, utazással együtt kapok 190 nettót, tisztán 160-at viszek haza. Ez csak akkor fog növekedni, ha nő a Garantált bérminimum, és erre kapok még +kiküldetési pénzt (az adózás miatt). Mindezt napi 8 órában. Tegnap felhívott egy IT cég mert korábban jelentkeztem hozzájuk egy train IT programba, és bejutottam. Amit ők kínálnak: 3 hónap suli+ intenzív nyelvoktatás (német, nem megy annyira rosszul, de azért az angolomat meg sem közelíti), ez idő alatt garantált bérminimum+100%-os útiköltségtérítés. Tanfolyam után ha sikeresen elvégzem akkor a továbbiakat kínálták: új bérmegállapítás, 100%-os útiköltségtérítés, bruttó évi 270 ezer cafatéria, balesetbiztosítás, 10 napos havi kondibérlet, ingyenes nyelvi, IT, és egyéb képzések, céges rendezvények, évi 8%-os egyszeri jutalom (kb. 1 havi nettó fizetés) fix 8 órás munka. A német miatt aggódom egy kicsit, és ma kellene választ adjak a cégnek. Ti hogy döntenétek? A biztos kis pénz de nem szakadsz meg, vagy egy multi és több pénzért vélhetőleg több munka? Multinál még nem dolgoztam, ezért nincs viszonyítási alapom.

2020. márc. 6. 07:46
1 2
 11/16 anonim válasza:

Hogy érzed magad a cégnél?

Kezdőként jó lehet, talán, ha nincsenek ambícióid.

Tapasztaltabb ex-alkalmazottként nekem egyáltalán nem jött be - nagyon szakmaiatlan, nincs fejlődés, még rendszert sem adnak önálló tanulásra. Hallottam pár munkaügyi perről, amit gondolom nem reklámoznak XD

2020. okt. 30. 00:14
 12/16 A kérdező kommentje:
Végül nem lett belőle semmi (létszám stop a koronavírus miatt), úgyhogy maradtam a jelenlegi helyemen. A fizetés 70 nettóval több lett, mellette pedig tanfolyamra járok hétvégente. Szabadidőből nincs hiány munka közben, így simán megy a kettő együtt.
2020. okt. 30. 10:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Grat. Milyen képzésre jársz? :)
2020. okt. 31. 21:23
 14/16 A kérdező kommentje:
Villanyszerelő képzés :D Nem innen tervezek nyugdíjba menni :D
2020. nov. 2. 09:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Amúgy az ITSH nagyon jó munkahely, én imádtam.
2020. nov. 2. 23:42
 16/16 A kérdező kommentje:
Sajnos addig már nem jutottam el hogy ki is próbáljam élesben.
2020. nov. 3. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!