A munkaközvetítő cég segít elhelyezkedni?
Nem találok munkát. Nem vagyok pályakezdő, de még nincs több éves tapasztalatom. Előző cégem megszünt. Rengeteg helyre elküldtem az önéletrajzom, de még válaszra sem méltatnak.
Gondoltam bemegyek egy munkaközvetítő irodába. De mindenki csak vigyorog, hogy teljesen felesleges úgysem közvetítenek ki. Igaz ez? Nekem még nincs tapasztalatom ezzel kapcsolatban.
A munkaközvetítés egy üzleti vállalkozás, abból keresi a pénzét, hogy cégeknek toboroz munkaerőt. Ha nem teszi akkor felkopik az állam.
Nem tudom milyen nagy Einstein mondhatta hogy nem közvetítenek ki sehova...
Többen is mondták, hogy x-y éve bevannak regisztrálva ilyen ügynökségekhez, de sose kaptak semmilyen lehetőséget sem.
De akkor megpróbálom......
A magyar munkaközvetítőkkel nincs baj. Amit aláírsz azt kapod. Ott van rajta a szerződésen az órabér.
Amivel baj szokott lenni amiket facen is hirdetnek, hogy kivisznek külföldre dolgozni és azt mondják segítenek. Közben mikor kint vagy akkor döbbensz rá, hogy csak pénzzel húztak le, nem is tudtak munkát adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!