Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Álom munka egy rossz csapatban...

Álom munka egy rossz csapatban, mit tennél?

Figyelt kérdés

Segítséget kérnék, mert elakadtak, nem kicsit, nagyon.

Sikerült megcsípjek egy olyan pozíciót egy olyan világszinten kiemelt cégnél, amit nem szeretnék otthagyni, maga a munka is menne (még csak képzésen vagyok), de azt már most látom (3 hónap után), hogy a csapat, amiben dolgozok nem nekem való, rohadtul nem érzem jól magam köztük és még legalább 1 évig nem válthatok pozíciót cégen belül.

Mivel friss vagyok nem akarok rögtön panaszkodással kezdeni a főnöknél, de 1 évig se egy olyan csapatban, ahol nem érzem jól magam. Egy tök fiatalos cégről van szó én 36 vagyok és beraktak két 45-50 környéki vasszűz közé, akikkel semmilyen közös topic, vagy érdeklődés sincs, még a cég többi részlege tele van hozzám hasonlókkal, baromi frusztrált és depresszív vagyok emiatt, nem tudom, hogy felmondjak-e egy jó melót emiatt, vagy üljek még legalább 1 évig így.

2020. márc. 5. 15:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Amíg képes vagyok valakivel együtt dolgozni, addig nem érdekel, hogy kedveljük-e egymást vagy sem. Minden további nélkül maradnék, nekem huszadrangú szempont a közösség a munkahelyen, persze jó, ha van, de ha nincs, akkor sincs probléma, elvégre nem azért vagyok ott. Biztos nem dobnék el egy ilyen lehetőséget csak mert nincs kivel dumálni munkaidőben, de mindenki egyéni szempontok alapján válogat.
2020. márc. 5. 16:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez az első munkahelyed, gondolom, mert olyasmit vársz el tőle, ami nem a munkahely feladata, hanem mondjuk egy kártyaklubé vagy kiránduló szakosztályé.
2020. márc. 5. 16:08
 3/9 A kérdező kommentje:
Tehát akkor nektek tök normális, hogy minden nap frusztráltan jártok be dolgozni?
2020. márc. 5. 16:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem frusztrál, ha nem cseverészéssel töltöm a munkanapom. Az frusztrálna, ha direkt rosszul bánnának velem, ha alámásna a főnök, ha minősíthetetlen hangnemben beszélnének hozzám, ha ellehetetlenítenék a munkámat, ha nem fizetnének időben, ha nem lenne lehetőségem fejlődni, ha a munkám unalmas és monoton lenne, na ezek frusztrálnának, az, hogy nincs közös témám a kollégáimmal, baromira nem. Dolgoztam olyan helyen, ahol semmi közös témám nem volt a kolléganőimmel és senkivel nem beszélgettem a csapatból, kicsit se érdekelt, nem ezért váltottam végül.
2020. márc. 5. 16:28
 5/9 anonim ***** válasza:
95%
Akkor hagyd ott ha ekkora nyűg. Beszélgess másokkal. Munkaidőben meg dolgozz.
2020. márc. 5. 16:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lesz utána másik álommunka, akkor megint jössz ide panaszkodni.
2020. márc. 5. 17:27
 7/9 anonim ***** válasza:
89%
Meg tudod fogalmazni, konkrétan mi az oka annak, hogy két "45-50 környéki vasszűzzel" nem tudsz együtt dolgozni? Már amúgy ez is sok mindent elárul, hogyan viszonyulsz feléjük, miközben nem ismered őket (a korukat sem tudod). Biztos ez az álommeló, ha emiatt képes vagy frusztrálni magad? Ne haragudj, de 36 évesen több eszed lehetne ennél.
2020. márc. 5. 19:34
 8/9 anonim ***** válasza:
82%
Kamu kérdés, 36 évesen senki nem lehet ilyen hülye.
2020. márc. 5. 19:48
 9/9 anonim ***** válasza:
75%
36 évesen ideje lenne helyretenni a prioritásaidat. Felmondani mert nem tud egész nap pletyizni a munkahelyen, agyam eldobom.
2020. márc. 6. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!