Álom munka egy rossz csapatban, mit tennél?
Segítséget kérnék, mert elakadtak, nem kicsit, nagyon.
Sikerült megcsípjek egy olyan pozíciót egy olyan világszinten kiemelt cégnél, amit nem szeretnék otthagyni, maga a munka is menne (még csak képzésen vagyok), de azt már most látom (3 hónap után), hogy a csapat, amiben dolgozok nem nekem való, rohadtul nem érzem jól magam köztük és még legalább 1 évig nem válthatok pozíciót cégen belül.
Mivel friss vagyok nem akarok rögtön panaszkodással kezdeni a főnöknél, de 1 évig se egy olyan csapatban, ahol nem érzem jól magam. Egy tök fiatalos cégről van szó én 36 vagyok és beraktak két 45-50 környéki vasszűz közé, akikkel semmilyen közös topic, vagy érdeklődés sincs, még a cég többi részlege tele van hozzám hasonlókkal, baromi frusztrált és depresszív vagyok emiatt, nem tudom, hogy felmondjak-e egy jó melót emiatt, vagy üljek még legalább 1 évig így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!