MLM-es emberek miért nézik hülyének azt akit nem érdekel ez az üzlet?
Az a legsértőbb az ilyenek részéről, hogy akit megkeresnek azt azonnal ledominálják azzal, hogy bármi is annak az embernek a szakmája, hát az bizony egy nagy semmi ahhoz képest amit az MLM tud adni neki.
A másik hogy eleve úgy kezelnek téged hogy te egy szegény, csóró, szerencsétlen vagy na de most hogy itt az MLM!
Ők nem érzik mennyire sértő és ízléstelen amit csinálnak?
"Én 15 éve mentem először lakásra egy ilyet végig hallgatni és azóta annyira nyomorgok tőle, hogy valódi üzletről, valódi munkáról, értelmes munkavégzésről sem vagyok hajlandó elmenni ilyen kávézókba, vagy akkor menjünk el ebédelni, de akkor ebédeljünk úgy mint az urak. Mert rettegek attól hogy ezekre bármennyire is hasonlítani fogok.
Horváth Oszkár
Az Inteliza, Inc. amerikai-magyar digitális fejlesztő vállalkozás vezetője, a FunkyMedia Kft. filmgyártó cég kreatív vezetője és tulajdonosa. A Budapesti Corvinus Egyetemen végzett közgazdászként marketingkommunikáció szakirányon.
Ő vélekedik így az MLM-ről, szerintem ebben a por sorban minden benne van. :D
Itt nem csak a telefon az ami "meggajdult".. Igazad van. A válaszokból kitűnik a két sztár mlmes aki amúgy az egyik nem is mlmes .Vagy épp mikor mi. A másik meg sztarbróker játékból 😁😁 Most épp a piactelítődés fogalmát magyarázza az aki hol nem mlmes hol másik nickel vitatkozik önmagàval, hol meg feketén akar pénzt inkább... Most épp azokat kóklereket próbálja belemagyarázni ami ő maga is .Hihetetlen 😁😁
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!