Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy ügyesebb...

Mennyit keres egy ügyesebb válalkozó fodrász Budapesten?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy valakinek nagyon sok ügyfele van és 40 órában tud dolgozni mivel ismert. Tegyük fel hogy egy férfi hajvágás 3300Ft (ebből pld megcsinál pld napi 16-ot ) Ha jól számolom ez havi 1 056 000 bruttó bevétel.

Gondolom itt még le kell vonni a katázást meg az kis üzlet bérlését, illetve egyéb költségeket

Nekem valami netto: 600-700k környéke jön ki

Van fodrász aki tud rálátást adni hogy mennyire helyes ez a számolás illetve hogy mennyit keresnek a sikeresebb válalkozók ?

2020. febr. 23. 12:18
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Bocsi a helyesírási hibákért, rohantam! :D

Nyilván itt azt is számításba kell venni hogy nem csak férfi hajvágásból áll a napi rutin, nőknek festés stb.....

Igazából szeretnék rálátást nyerni hogy érdemes ezen a karrier uton elindulni, mivel vonz ez a szakma is.

2020. febr. 23. 12:24
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Meg a biohairbe se 3300 egy ferfi hajvagas. A helyet berelni kell, amortizacioja van a gepeknek, aramot takaritast stbt kell fizetni. Ha nem forgalmas helyen vagy eselytelen a napi 16. Sot maskepp is eselytelennek tartom hacsak nem vagy valami zohan es a nenikek nem kapnak rad...
2020. febr. 23. 12:37
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem forgalmas helyen napi 16 nincs. Forgalmas helyen meg nem 300e a bérleti díj, hanem sokkal több és az egyéb költségek (áram, víz, fűtés, néha eszközök cserélése, javítás) is több tízezer Ft havonta. Plusz a reklám, hirdetés költsége, mert ha nem forgalmas helyen van, hogyan fogják megtalálni az emberek, hogyan tudják, hogy van, stb., stb.

Nem úgy van az, hogy nyit az ember egy üzletet és rögtön özönlenek a vevők, ügyfelek.

2020. febr. 23. 13:05
 4/16 A kérdező kommentje:

Én nem is úgy gondoltam egyből megkeres ennyit az ember hanem úgy 3-4 év után. Azelött alkalmazottként egy szalonban dolgozik beosztottként, ennyi idő alatt kitud alakítani a körényeken egy nagyon hűséges vevői kört és után fog csak bele a válalkozásba. Tisztán tudom én is hogy ehez tényleg sok,sok év kell.

A másik kérdésem meg az hogy lehet nem is kell egy teljes szalont bérelned, hanem elég csak egy asztalt egy üzletben. ( Gondolom úgy mint az irodáknál itt is van olyan fodrász szalon ahol csak válalkozóknak adnak ki asztalokat, a vállalkozók pedig csoportosan ott dolgoznak )

További vélemények ?

2020. febr. 23. 13:45
 5/16 A kérdező kommentje:
És így gondolom egy asztal bérléssel jóval olcsóbban ki is jön az egész
2020. febr. 23. 13:47
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Csomó helyen kínálnak "fodrásznak szék kiadó" így nyilván olcsóbb jóval, de így is magas a bérleti díj, rezsi nem kevés, stb költségek. 200-300 között kereshetnek netto.
2020. febr. 23. 16:15
 7/16 grafno ***** válasza:
0%
Ismerosnek van fodrasz szalonja es egy eleg jo es draga helyen, kb 3 alkalmazott heti 3-4napra es tisztan majd 1,5m visz haza borravalo nelkul.
2020. febr. 24. 05:39
 8/16 anonim ***** válasza:
75%
A volt ffi fodraszom kisvarosban 2200 ft-ert vallalt csak ffi hajvagast. Atlagosan 20' egy vagas, reggel 9-tol este 7-ig volt nyitva, 5 utan mar csak elojegyzett vendeget fogadott. Szombaton 9-tol delutan 4-ig dolgozott, 1 utan szinten csak elojegyzett vendeget fogadott. Igy volt meg neki 7-800 eft netto, kb. amit te is kalkulaltal. Azt hozzatennem, hogy berleti dij nelkul, olyan csaladi hazban alakitott ki maganak szalont, ahol a foldszinten a szulei egy masik uzlethelysegben dolgoztak. ~1,5 mft bevetelbol berleti dij nelkul a fele maradt meg neki. Ez volt 2017-ben, akkoriban beszeltem vele utoljara.
2020. febr. 25. 11:06
 9/16 A kérdező kommentje:
Szóval ha nagyomn jó vagy akkor max 400-500k-t lehet kereseni úgy hogy bérelsz széket/szalont és nem dolgozol hétvégén. Vagy nem bérelsz és nem is dolgozol hétvégén akkor 600-650k. De gondolom ritka aki nem dolgozik a hétvégén. Szóval a 40 órát legtöbben túllépik.
2020. febr. 26. 07:05
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
40 orat mindenkeppen tullepik, es erdemes is tullepni. A legtobb ember a reggel 8-du4 kozotti intervallumban dolgozik, iskolaban van. A vendegek nagy resze du 4-6 kozott (Budapesten 4-9 kozott inkabb, lsd. egyeb uzletek nyitvatartasa) es szombaton esedekes.
2020. febr. 26. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!