Mennyit keres egy ügyesebb válalkozó fodrász Budapesten?
Tegyük fel hogy valakinek nagyon sok ügyfele van és 40 órában tud dolgozni mivel ismert. Tegyük fel hogy egy férfi hajvágás 3300Ft (ebből pld megcsinál pld napi 16-ot ) Ha jól számolom ez havi 1 056 000 bruttó bevétel.
Gondolom itt még le kell vonni a katázást meg az kis üzlet bérlését, illetve egyéb költségeket
Nekem valami netto: 600-700k környéke jön ki
Van fodrász aki tud rálátást adni hogy mennyire helyes ez a számolás illetve hogy mennyit keresnek a sikeresebb válalkozók ?
Bocsi a helyesírási hibákért, rohantam! :D
Nyilván itt azt is számításba kell venni hogy nem csak férfi hajvágásból áll a napi rutin, nőknek festés stb.....
Igazából szeretnék rálátást nyerni hogy érdemes ezen a karrier uton elindulni, mivel vonz ez a szakma is.
Nem forgalmas helyen napi 16 nincs. Forgalmas helyen meg nem 300e a bérleti díj, hanem sokkal több és az egyéb költségek (áram, víz, fűtés, néha eszközök cserélése, javítás) is több tízezer Ft havonta. Plusz a reklám, hirdetés költsége, mert ha nem forgalmas helyen van, hogyan fogják megtalálni az emberek, hogyan tudják, hogy van, stb., stb.
Nem úgy van az, hogy nyit az ember egy üzletet és rögtön özönlenek a vevők, ügyfelek.
Én nem is úgy gondoltam egyből megkeres ennyit az ember hanem úgy 3-4 év után. Azelött alkalmazottként egy szalonban dolgozik beosztottként, ennyi idő alatt kitud alakítani a körényeken egy nagyon hűséges vevői kört és után fog csak bele a válalkozásba. Tisztán tudom én is hogy ehez tényleg sok,sok év kell.
A másik kérdésem meg az hogy lehet nem is kell egy teljes szalont bérelned, hanem elég csak egy asztalt egy üzletben. ( Gondolom úgy mint az irodáknál itt is van olyan fodrász szalon ahol csak válalkozóknak adnak ki asztalokat, a vállalkozók pedig csoportosan ott dolgoznak )
További vélemények ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!