Mennyit keres egy ügyesebb válalkozó fodrász Budapesten?
Tegyük fel hogy valakinek nagyon sok ügyfele van és 40 órában tud dolgozni mivel ismert. Tegyük fel hogy egy férfi hajvágás 3300Ft (ebből pld megcsinál pld napi 16-ot ) Ha jól számolom ez havi 1 056 000 bruttó bevétel.
Gondolom itt még le kell vonni a katázást meg az kis üzlet bérlését, illetve egyéb költségeket
Nekem valami netto: 600-700k környéke jön ki
Van fodrász aki tud rálátást adni hogy mennyire helyes ez a számolás illetve hogy mennyit keresnek a sikeresebb válalkozók ?
Na megint egy millás fodrászos kérdés.
Majd írd már meg mikor jön ki az a 600-700 tisztán. Nagyon érdekelne.
De ki az aki fodrászhoz jár?
Mikor 5-6 ezerért veszek egy hajvágógépet és ha úgy van kedvem éjfélkor le tolom magamnak. Van itthon három is. Egy drágább és két olcsóbb. Használják az öcséim is. Az egyik már kicsit nehezen vág, meg melegszik, de a másik kettőnek semmi baja, pedig már évek óta megvannak. Igaz nem minden nap vágunk hajat. Tehát?
37/f
14. Nők pl. ritkán vágják hajvágógéppel a hajukat :) Meg nem minden ffi vágja 1 centisre a haját :)
Ettől függetlenül marhaság ez a sok milliomos fodrászokról szóló kérdés. Nem tudom mi értelme, szerintem ugyanaz az ember kérdezgeti ezeket. Én ismerek 3 fodrász vállalkozót is és egyik se milliomos. A 4., aki egy fodrász szalon hálózatot üzemeltet, az igen, de ahhoz kell sok év és sok pénz, egyetlen fodrász helyiségben vállalkozásból nem lesz milliomos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!