Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy ügyesebb...

Mennyit keres egy ügyesebb válalkozó fodrász Budapesten?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy valakinek nagyon sok ügyfele van és 40 órában tud dolgozni mivel ismert. Tegyük fel hogy egy férfi hajvágás 3300Ft (ebből pld megcsinál pld napi 16-ot ) Ha jól számolom ez havi 1 056 000 bruttó bevétel.

Gondolom itt még le kell vonni a katázást meg az kis üzlet bérlését, illetve egyéb költségeket

Nekem valami netto: 600-700k környéke jön ki

Van fodrász aki tud rálátást adni hogy mennyire helyes ez a számolás illetve hogy mennyit keresnek a sikeresebb válalkozók ?

2020. febr. 23. 12:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%

Na megint egy millás fodrászos kérdés.

[link]

Majd írd már meg mikor jön ki az a 600-700 tisztán. Nagyon érdekelne.

2020. febr. 26. 17:39
 12/16 A kérdező kommentje:
Utolsó hiába linkeled ezt az oldalt, ez alkalmazotti fizetésről ad információt, ami teljesen más mintha a magad ura vagy.
2020. febr. 28. 21:20
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
milliókat lehet keresni vele
2020. dec. 24. 00:34
 14/16 anonim ***** válasza:
54%

De ki az aki fodrászhoz jár?

Mikor 5-6 ezerért veszek egy hajvágógépet és ha úgy van kedvem éjfélkor le tolom magamnak. Van itthon három is. Egy drágább és két olcsóbb. Használják az öcséim is. Az egyik már kicsit nehezen vág, meg melegszik, de a másik kettőnek semmi baja, pedig már évek óta megvannak. Igaz nem minden nap vágunk hajat. Tehát?

37/f

2021. ápr. 5. 01:56
 15/16 anonim ***** válasza:

14. Nők pl. ritkán vágják hajvágógéppel a hajukat :) Meg nem minden ffi vágja 1 centisre a haját :)

Ettől függetlenül marhaság ez a sok milliomos fodrászokról szóló kérdés. Nem tudom mi értelme, szerintem ugyanaz az ember kérdezgeti ezeket. Én ismerek 3 fodrász vállalkozót is és egyik se milliomos. A 4., aki egy fodrász szalon hálózatot üzemeltet, az igen, de ahhoz kell sok év és sok pénz, egyetlen fodrász helyiségben vállalkozásból nem lesz milliomos.

2021. ápr. 5. 10:26
 16/16 anonim ***** válasza:
#14 Ha 3-5-10 centi hosszú hajat akarsz egy olyan fazonra levágatni, ami ki is néz valahogy, ahhoz kell egy fodrász. Ha fent 1,5cm oldalt lent 3mm hajat akarok közé egy átmenettel, azt én is megcsinálom magamnak géppel, kb. úgy mint egy átlagos fodrász. Viszont ha már fejtetőn van 5cm haj és ahhoz kell átmenetet vágni, azt magamnak nem tudom esztétikusra megcsinálni, mert béna lesz. De vannak srácok, férfiak akiknek baromi jól meg van csinálva egy 10-15 centis haj is. Lehet hogy a waxot ő teszi rá otthon, és ő lövi be magának minden reggel, de az alapot 100% hogy fodrász készíti hozzá.
2021. ápr. 5. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!