A nyelvi pótlék mennyi összeget szokott jelenteni versenyszférában?
Ha jól tudom, csak állami szektorban van előre meghatározva az összeg, hogy bizonyos munkaköröben X összeg jár X típusú nyelvekre/nyelvvizsgaszintekre.
Külföldi tulajdonú cégnél mennyit jelent általában egy nyelvi pótlék? Főleg olyan válasz érdekelne aki kap nyelvi pótlékot ilyen cégtől, vagy esetleg ismerős/volt kolléga stb kapcsán van információja róla
köszi!
Akkor kérdezd meg tőlük. Én még ilyenről nem hallottam, hogy multi külön pótlékot fizetne
Van egy béred amiben megegyeztek aztán oszd be hó végéig.
#7 Írtam fentebb, hogy olyan válaszadók válaszai érdekelnének, akiknek van információja a témában. Azt természetesen én is tudom, hogy 99%-ban nincs multiknál ilyen pótlék, van egy fizetés és kész. De arra már #2-ben kitértem, hogy itt most tételezzük fel azt, hogy van nyelvi pótlék. (Hiszen a cég jelezte, hogy van ilyen);
De ha ez az egyetlen cég, ahol multi környezetben adnak nyelvi pótlékot 2. idegennyelv esetén. Akkor nem egy válasznak sem kellett volna érkeznie, hiszen senkinek nincs információja róla. Más kérdésekre nem kerestem a választ. pl hogy van-e nyelvi pótlék általában a multiknál, erre én is jól tudom a választ. (Hogy kb soha)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!