Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha a fizetésemből havonta...

Ha a fizetésemből havonta 100-120 ezret teszek félre egy hónapban, az sok vagy kevés?

Figyelt kérdés
Egyenlőre magamra fordítom a pénzt,még a szüleimmel élek,4 hónapja kezdtem el dolgozni.

2020. febr. 29. 08:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem nagyon sok embernek rettentő sok lenne, álom kategória, sokaknak a fizetése alig több ennél az összegnél.

Én 2018 végén kerestem 150 ezret + caf, kiadtam egy szobát, de a bérleti díjnál több volt egy tanfolyam havi részlete. Majd 2019 elején 175-öt.

Majd 2019-ben állást kerestem, mindenhol nettó 140-180 között ajánlottak, ott is, ahova angoltudás kell.

Most az elmúlt 5 hónapban pedig 200 ezer Ft alatt volt az össz bevételem, mert elkezdtem egy esti egyetemet, amellett meg nem kellettem senkinek, illetve néha járogattam interjúkra a tanulmányaimnak megfelelő területre (amit régebb óta tanultam)..

Majd 2 hétig dolgoztam valahol, onnan eljöttem, de ahova eljöttem, ő átvert....

100-120 ezer félretett pénz havonta baromi jó és baromi sok.

Én várom, hogy a rengeteg tanulásnak gyümölcse legyen és félre tudjak tenni ennyit, de a tágabb ismerősi köröm helyzete sem jobb fikarcnyival sem.

2020. márc. 1. 08:58
 12/18 anonim ***** válasza:
18%
Érdekes, hogy írtam havi kb. 300-400 ezer körül félretettem és 0%-ban hasznos amit írtam. Mivan valaki irigykedik?
2020. márc. 1. 16:27
 13/18 anonim ***** válasza:
54%

És az enyém miért 19 %?

Mert nem vagyok tökéletes, mint itt mindenki? :D

2020. márc. 1. 16:35
 14/18 anonim ***** válasza:
30%
33%-os, szerintem senki sem irigy a kamu fizetésedre, de azért pontoztak le, mert senkit sem érdekel, es nem ez volt a kerdes
2020. márc. 1. 17:12
 15/18 anonim ***** válasza:
54%
Abszolut hidegen hagy a fizetésed, akkor ha kamu és akkor is, ha nem. Te próbálod már harmadjára felhívni rá a figyelmet. Te kérdezted, hogy miért pontoztak le. hát ezert, mert senki sem kerdezte, hogy te mennyit keresel. De nyugtasd csak magad, hogy bárki is irigy rád :)
2020. márc. 1. 19:46
 16/18 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ennél többet keresek, szóval ismétlem, marhára nem érdekel, hogy te mennyit írsz ide, mikor senki sem kérdezte
2020. márc. 2. 09:29
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Én két gyereket nevelek egyedül, és tök büszke vagyok, hogy havi tízet félre tudok tenni :D

Szerintem ne mást kérdezz, hogy sok vagy kevés az összeged, hanem hallgass a saját érzéseidre :)

2020. márc. 2. 11:30
 18/18 anonim ***** válasza:
Lehet többet keresel, de annyit nem teszel félre mint én azt garantálom :)
2020. márc. 2. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!