Ha a fizetésemből havonta 100-120 ezret teszek félre egy hónapban, az sok vagy kevés?
Szerintem nagyon sok embernek rettentő sok lenne, álom kategória, sokaknak a fizetése alig több ennél az összegnél.
Én 2018 végén kerestem 150 ezret + caf, kiadtam egy szobát, de a bérleti díjnál több volt egy tanfolyam havi részlete. Majd 2019 elején 175-öt.
Majd 2019-ben állást kerestem, mindenhol nettó 140-180 között ajánlottak, ott is, ahova angoltudás kell.
Most az elmúlt 5 hónapban pedig 200 ezer Ft alatt volt az össz bevételem, mert elkezdtem egy esti egyetemet, amellett meg nem kellettem senkinek, illetve néha járogattam interjúkra a tanulmányaimnak megfelelő területre (amit régebb óta tanultam)..
Majd 2 hétig dolgoztam valahol, onnan eljöttem, de ahova eljöttem, ő átvert....
100-120 ezer félretett pénz havonta baromi jó és baromi sok.
Én várom, hogy a rengeteg tanulásnak gyümölcse legyen és félre tudjak tenni ennyit, de a tágabb ismerősi köröm helyzete sem jobb fikarcnyival sem.
És az enyém miért 19 %?
Mert nem vagyok tökéletes, mint itt mindenki? :D
Én két gyereket nevelek egyedül, és tök büszke vagyok, hogy havi tízet félre tudok tenni :D
Szerintem ne mást kérdezz, hogy sok vagy kevés az összeged, hanem hallgass a saját érzéseidre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!