Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az anyám is oda akar jönni...

Az anyám is oda akar jönni dolgozni, ahova én jelentkeztem ma. Ezt így nem lehet. Kit fognak elpaterolni?

Figyelt kérdés

Ugye,valamiért nem dolgozhat egy helyen a gyerek és a szülő. Más a vezeték nevünk így nem nem hiszem hogy sejtenék. De ha kiderülne,mivek állítolag hasonlítunk,akkor kit nem engednek tovább dolgozni?

Engem aki csak diák és előbb jelentkeztem, vagy anyámat aki később jelentkezett.

Vagy ha nekünk kell eldönteni akkor nekem kell,mivel anyám nem akarja hogy dolgozzak/ segítsek neki.

Bár ő reggel én nem délután dolgoznék.

Neki már van munkája és túl akarja terhelni magát. Ehhez is tudnátok mondani valamit?

2020. febr. 25. 13:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
22%

Javitalak: nem csak a kerdezovel.

"anyam", "elpaterolni", "anyamat". Ha szerinted ez normalis, es ennek megkoronazasakent elkezded felbontogatni a kerdeseiddel az en gyermekkori munkassagomat, valjek egeszsegedre.

A kerdezo egy paraszt. Te meg ertetlen vagy.

2020. febr. 26. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!