Profession valóban nettó béreket közöl, vagy csak munkáltatók trükkje bruttót nettóként feltüntetni?
Annyira magasak egyes helyeken ahol meg van adva hogy nem tudom elhinni, szerintem megtévesztésböl a munkáltatók bruttót nettóként hirdetik meg.
Mert bruttóként nézve béreket reálisak de nettóban hihetetlenek
Nem.
Tényleg nettó bérek.
Ha bemész a hirdetésbe, ott is írják a leírásban.
"Tényleg nettó bérek.
Ha bemész a hirdetésbe, ott is írják a leírásban.“
És honnan a f***ból tudja egy X cég mennyi lesz az én nettóm? tudja hány gyerekem és azok hény évesek egyedülálló vagyok-e vagy nős van van-e tartós betegségem stb??
Mert ha mindezt tudja rólam (és ugyan honnan tudja ) CSAK AKKOR TUDHATJA A nettómat.
3#
Valószínűleg az alap nettó bérre gondolnak, nem pedig az adókedvezményekkel dúsítottra.
Normális ember és cég bruttó bért ad meg, azzal számol. A hirdetésben, a báralkunál és minden más helyen is.
Egyébként pedig, ahogy előttem is írták, nem a profession tölti ki a béradatokat, hanem a HR-es kislány aki a cég hirdetését feltölti a honlapra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!