Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen szakmát válasszak?

Milyen szakmát válasszak?

Figyelt kérdés
Érdekelnek az autók, épületgépészet. Az autószerelést nagyon nem ajánlották, az érvük az volt, hogy koszos (mondjuk ezt tudtam), nehezen lehet belőle megélni. Mondjuk ez is relatíve, mert családot nem igazán szeretnék. Ti melyik irányba mennétek? Tényleg olyan nehéz a mai világban érvényesülni? Mindjárt végzem az egyetemmel, nem igazán tudtam még 22 évesen se, hogy mi legyen, amolyan szükség megoldás az egyetem, ott hagyni így egy évvel a vége előtt nem akarom, nem is megy rosszul, de a földrajz nem az én világom.
2020. febr. 22. 23:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"A víz-gáz-fűtésszerelés mitől költséges?"

10-es, én is ezen törtem a fejem, mikor olvastam... :D

Hacsak attól nem, hogy kell hozzá egy autó, amivel jön-megy, meg a szerszámok.

2020. febr. 23. 17:29
 12/12 anonim ***** válasza:

Én az ács/bádogost ajánlanám.

Talán a bádogost még jobban, mivel fizikailag könnyebb mint az ács, és nagyon kevesen vannak itthon.

Ismerősöm pár év tapasztalat után annyit keres vele mint valami felső vezető.

2020. febr. 25. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!