Úgy alakult, hogy tavaly nem volt munkahelyem, ezt önéletrajzban, hogy lehetne szépíteni?
Köszi a választ, de egy volt egyéni vállalkozónak nem kell leadni valami papírt belépéskor?
Külföldön nem igen jártam, ha belekérdeznének nem tudnék mit mondani.
Nekem is volt egy ilyen 1,5 éves időszakom.
Én azt írtam, hogy nem releváns munkakörökben dolgoztam, különböző cégeknél. Interjúk meg ha rákérdeznek, azt mondtam, hogy ismerőseim vállakozásában dolgoztam feketén. Ami részben igaz is. Olyat kamuzz amiről esetleg van elképzelésd, pl. építőipari segédmunka, vagy raktáros, akármi.
Egyébként remélem a havi kb. 7000 Ft-os TB járuléket fizetted amíg munkanélküli voltál, mert ha nem nagyon csúnyán meg fog szexuálni a NAV miután megint elkezdel dolgozni és be leszel jelentve.
Nem olyat akartam beírni, amiről fogalmam sincs, hanem valami egyszerűt, ami hihető, és nem kell papírt benyújtani róla.
Igen, fizetem a tb-ét, tisztában vagyok ezzel a kötelezettséggel és hogy mit von maga után a nemfizetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!