Pályakezdő informatikusként milyen munkahelyet keressek, ha angolul alig tudok kommunikálni és munkatapasztalatom sincs?
Azt fejtsd ki kérlek, milyen pozíció és milyen cég az, ahol technikai (de nem programozói) pozícióban lehet úgy dolgozni, hogy elég csak ő-zve erős akcentussal tudni angolul!
Mivel a kérdező sem ért semmihez és nem tud angolul sem, egy hasonló munkahely neki is tökéletes lenne.
Talán valami magyar nyelvű l1 tech support állás... talán. Az a baj, hogy az egyetem önmagában még talán ehhez is kevés.
#33: "l1 tech support állás... talán. Az a baj, hogy az egyetem önmagában még talán ehhez is kevés."
Ezt most komolyan gondoltad? Ne mondd már, hogy MSc kell egy level 1-es support állás (tudtommal ez a legalsó szintű) betöltéséhez mert lehidalok!
#35: nem mindenhol kell a nyelvtudas. Nyilván kevesebb a lehetőség, de nem lehetetlen elhelyezkedni. Előző munkahelyemen gyakorlatilag egyáltalán nem kellett angol (kis magyar cégnél fejlesztő), jelenlegi helyen is leginkább csak olvasásra használom. Beszélni én is csak nehezen tudok, de nincs is rá szükség.
Igen, nyilvánvalóan fejlődnöm kéne angol tudásban is, de azért így se vagyok munkanélküli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!