Hogyan tudok tullepni azon az szörnyű érzésen, h hiába dolgozok megsincs pénzem?
Alacsony a fizetésem, nettó 300ezret keresek. Egyszerűen semmire nincs pénzem, felretenni nem tudok. Egy ideje próbálok masodallast keresni, csak elég kevés van amit a be tudnék vállalni.
Nagyon rosszul érzem magam, már szinte egész nap ez jár a fejemben :( el vagyok keseredve
Nettó 300 ezer mióta kevés?
Még albérletben se feltétlen az, ha 120 az albi, marad 180 minden másra.
Sajátban meg álom a nettó 300.
Mikor a főkérdést megláttam, írni akartam, hogy nekem is fogy a pénzem, eddig nettó 130-200 között volt a bevételem. Jogsit csináltattam, fizetős OKJ-kat. A jogsi kellett volna a szakmákhoz, a szakmák pedig csak fizetős OKJ-n voltak tanulhatóak. Nem tudtam velük elhelyezkedni és nem merek vezetni.
A fogászaton is sokat hagytam ott, mert rettentő rossz fogakat örököltem + közeli rokon bántott kiskoromban, ez betett + már eleve hidam volt, amúgy rosszul megcsinálva, alatta tovább romlottak a fogak.
Iskolákra eddig több, mint 1 millió ment.
Az elmúlt 5 hónapban meg... Ha nem akarok magyarázkodni, egyszerűbb, ha azt mondom, munkanélküli voltam.
Szóval van, amikor csak megy el a pénz, de nem jön.
A nettó 300 baromi jó fizetés.
Szerintem sehogy nem kell túllépni rajta. Azon kell törni a fejed, hogy hogyan tudsz többet keresni vagy többet spórolni, esetleg mindkettő. Miért kellene beletörődni? Nem is értem.
Alacsony? A 300????
Nettó 140-et kapok 6 év egyetem után. Albérlet és rezsi kifizetése után enni is alig marad.
Hitelt nem kapok, mert a csodás tanári fizum kevés ahhoz, hogy hitelképesnek tűnjek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!