Milyen eséllyel találok Bp-n állást fiatal lányként?
Figyelt kérdés
Elég dekoratív vagyok, van érettségim, ügyintéző szakmám, kozmetikus szakmám.
21 év.
2010. júl. 23. 15:45
1/18 anonim válasza:
hát ilyen helyesírással szerintem ne próbálkozz!
Amugy szerintem előbb a kozmetikus végzettséggel keress állást. Azzal előbb találsz.
2/18 anonim válasza:
Én is jót mosolyogtam az "esélyjel" szón :)
Hát ügyintézőnek én sem mennék a helyedben.Kozmetikusnak viszont szerintem is jó leszel...
4/18 anonim válasza:
Menj kozmetikusnak! Azokat most nagyon keresik mindenhol, hiány van belőle, szóval ebben a szakmában helyezkedhetsz el a legnagyobb eséllyel.
5/18 anonim válasza:
Ha hiány nincs is kozmetikusból (nálunk pl. Dunát lehetne velük rekeszteni), de hiú nők mindig is lesznek, úgyhogy mondhatni ezzel biztos állásod van. És jól is kereshetsz vele.
6/18 A kérdező kommentje:
Igen, illetve "hát"-tal nem kezdünk mondatot, "amugy" nincs, csak "amúgy"... :) Ez lényegtelen mondjuk...
2010. júl. 24. 00:41
7/18 anonim válasza:
Úramisten még mindig ezzel foglalkozzol. Inkább menjél pattanásokat nyomkodni.
8/18 anonim válasza:
Szerintem te inkább hallgass az "esélyjel"-eddel XDD
9/18 anonim válasza:
Szinte biztos találsz. Vágj bele!
10/18 A kérdező kommentje:
Igen, elírtam, de ő is elírta, több szót is, tehát nincs joga kritizálni.
A hasznos válaszokat köszönöm! :) Már találtam állást, tegnap. Nem kozmetikusként, hanem üzletkötőként.
2010. júl. 24. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!