Van valakinek tapasztalata a dunavarsányi IBIDEN-nél végzendő operátori munkával kapcsolatban?
Amúgy 1 hét oktatás van és azt is fizetik.
Ha fiú vagy és a downstreamre jössz, akkor vagy injektálás, vagy köszörű.
A tobbi; távtartó, négyoldalis, bevonós, lézeres, adatos, ezeket általában csak csajok csinálják. De vegulis mindegy, nem kell azt szégyellni. Legalább csajok közt vagy. Apropó elég jó ukrán nők vannak 😂
Minden szempontból jobban jársz ha rögtön Ibidenes vagy.
Azt javasolnám,hogy jelenj meg egy felvételin közvetítő nélkül.
Van a fb-on az Ibidennek oldala,ott értesülhetsz róla mikor lesz legközelebb felvételi vagy akár fel is hívhatod őket megkérdezni mikor mehetsz.Elmész,mondod a portán,hogy új felvételis vagy és az őrök oda kísérnek.
Ott egyből oda mehetsz a csajokhoz akik majd az előadást fogják tartani és beírják az adataidat.
Ott már rögtön iratnak egy tesztet ha sikeres akkor 1 héten át tart az oktatás. Nálunk jó pár embert haza küldtek a teszt után. Nem nehéz egyáltalán ,csak el linkeskedték sokan. Oda kellett figyelni.
A teszt után elmondják mire lesz szükség másnap.
Egy hetes az oktatás,minden nap másról tartanak előadást,gyár látogatás,munkaruha próba,orvosi vizsgálat,teszt írás.Megkapod a beosztást,ruhát.
Ha jól emlékszem reggel 9re kellett menni egy héten át.
Na sikerült a tesztírás?
Hogy ment?
Lehet már dolgozol is. Majd írd meg ,hogy tetszik.
De rég fogtam már filtert a kezembe. 😂
Mondjuk én unitot fogdostam.
Igazad van egyébként kell neki egy kis idő mire belejönnek az újak. A kollegák,a munkafolyamat,a szag. Mert igen lesz egy szag ami először nagyon rossz de idővel észre sem veszed.
Sokan másnap egyszerűen besem jöttek. Én majdnem fél évig voltam ott. Nem azért jöttem el mert szar volt ,magánéleti dolgok miatt.
Nem rossz hely.
Szia!
Azóta hogy alakult a dolog?
Ja, szépek az ukrán csajok. Csak: szívják az orrukat kb. mindig, zsepit nem használnak.
Kezet nem mosnak wc után.
Használt wc papírt a szemetesbe dobják nem a wc-be.
Csak egy pici kultúrális különbségek.
Amúgy most nincs már felvétel. Mindenkitől is megszabadulnak, akinek kilóg a lába a gyártásból.
Kb. a 1/3-át gyártjuk csak annak, amit mi megszoktunk. Kevesebben is vagyunk. Több hullámban leépítések voltak. Na meg munkakör összevonások. Látszik és érződik, hogy jól összehúzta a nadrágszíjjat a cég.
Vannak fülöpszigetekiek. Na, velük aztán nem sok baj van. Sőt eddig a Japánokon kívűl minden nációval csak a baj volt. Ukrán/vietnámi/román/szerb/cigány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!