Reális bérigény banki területen?
"nekem viszont FOSZK rendszerben végzett 2 éves képzésem van, ami kb a régi főiskolai diplomának felel meg"
Sajnos ez nem igaz, mert a mostani alapképzés felel meg a régi főiskolai diplomának, a FOSZK az csak egy emelt szintű OKJ és a munkáltatók sem tartják többre sajnos. :/
Egy B2-es angol kiegészítve a gazdasági szaknyelvvel mindenképpen szükséges. Szerintem inkább a Junior szintet pályázd meg.
A reális bérigény pedig banktól és munkakörtől függően nettó 200 és 300 között bármi lehet.
Első kettő, köszönöm szépen, én is ilyen 250 körül gondoltam, csak nagyon nehéz ezt meglépnem. A jelenlegi munkámmal 4-500 körül keresek, de minden nap szétvet az ideg, ezt sokáig nem lehet csinálni :) Plusz a jelenlegi helyemen elismert vagyok, én segítek pl az újaknak, mindenre engem kérnek meg, ami megtisztelő, de nagyon sok feladat és stresszes munka. Ezért szeretnék valami nyugodtabbat.
Utolsó, rosszul tudod: A Foszk az felsőfokú végzettségnek számít. Elsőnek igaza van, lehetséges, hogy nem a főiskolai diplomának felel meg, de attól még felsőfokú. És ha az van írva a munkaköri elváráshoz, hogy felsőfokú végzettség, azt gondolom, hogy megfelel a foszk is. Valószínűleg te még akkor nem végeztél foszkot. :) Ugyanazt tanultuk, mint az alapképzésesek, csak kevesebb óraszámban, és volt pár tárgy, ami nekünk nem volt, ezért rövidebb a képzés. Az oklevélre ez van írva: DIPLOMA Felsőfokú közgazdász asszisztens vállalkozási szakirányon
Szóval ennyit arról, hogy nem felsőfokú :) De ettől függetlenül csinálok egy sima alapképzést is most, de ezt még nem fejeztem be, utolsó fél évemben vagyok.
Köszönöm szépen :)
Arra esetleg tud valaki válaszolni, (leginkább olyan érdekel, aki dolgozott már a banki szférában), hogy melyik bankhoz érdemes elmenni? Most 3 opcióm van: MKB, Takarékbank, Raiffeisen. Egyiknél sem dolgoztam még, mindegyik termékfejlesztés és hitel döntéshozatal pozíciók. Köszönöm előre is.
Köszönöm! Takaréknál nem ajánlottak sajnos jó fizetést :(
Inkább még megvárok visszajelzést máshonnan.
Végülis hova vettek fel? :)
Mi sikerült az elmúlt idő alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!