Mennyit keres egy AMWAY-ügynök, illetve milyen fizetési rendszer van? Jutalékos vagy termékeket vásárolhat kedvezményesen, bizonyos forgalom után?
belekóstoltam már jó pár éve.tényleg ezt akarod?
belegondoltál a visszautasítások terhébe? szerintem nem!a sikertelenséget feldolgozni a legnehezebb! vannak erre persze ilyen teljesen kifordult,szinte már agymosás szintű kurzusok,amibe téged is belevisznek,hogy hogyan dolgozd fel= "ne csüggedj,ezzel is közelebb kerültél egy üzlethez..stb"-de ebből a vezetők élnek csak jól-de kellenek az olyanok,mint te akiket bepaliznak,hogy dolgozz rájuk /a te munkád után jutalékot kapnak/.nekik megéri,te meg vagy e olyan értelmes,hogy átláss ezen az kábításon?
sosem hallottál a piramis rendszerről?...tudod ,van egy csúcsa-na! ezek járnak jól,akik elkezdték.
Az Amway "ezer éve" futó projekt. Így ha kimész az utcára és elkiáltod magad, hogy Amwayt vásárolnál, tuti, hogy ötvenen állnak sorban, hogy ők is üzletkötők... Kicsit túltelített a dolog, ez pedig pont az MLM miatt szükséges.
MLM szinten azok járnak jól, akik elindítják, és az első pár kör üzletkötő, hiszen ők lesznek az "atyjai" az egész rendszernek. Aki már a sokadik szint utáni szintek alsó fertályában vannak, azok csak termelnek úgy, hogy nekik nem fogja megérni. Az Amwayba pedig már nem tudsz belépni "első körösként", hiszen már mindenki azt csinálja.
Szerintem hogyha elmesz egy AMWAY rendezvenyre, akkor ott minden infohoz hozza tudsz jutni.
Ezek a termekek nagyon jok, de sajnos Magyarorszagon az emberek nem tudjak megfizetni, hiszen 1 Ft miatt elmennek egy masik uzletbe (teljesen jogosan).
De en kulfoldon elek, es azert itt mashogy mukodik, nem regen rendeltem toluk izzadasgatlot, mert nagyon jo, es persze a holgyike aki kihozta a termeket, mar kerdezte is hogy nincs e kedvem beszallni az uzletbe, o mar 7 eve csinalja. De csak munka mellett, ez nem a fo munkaja.
Ezt csak azert irtam le, mert nem az AMWAY termekekkel van a problema, meg hogy rengeteg az uzletkoto Magyarorszagon, hanem sajnos azzal, hogy nincs aki megfizesse ezeket a termekeket.
Szerintem a neten nezzel jobban utana, talan probald ugy, hogy irsz, szeretnel rendelni! Tuti azonnal jelentkeznek. Akkor pedig rakerdezel a munkara!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!