Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Stewardess szeretnék lenni!...

Stewardess szeretnék lenni! Tudtok tanácsolni valamit?

Figyelt kérdés

Minden álmom az a szakma. Tudom,hogy rengeteg lemondással jár,szinte nulla magánélet...

De ennek ellenére el szeretném érni ezt a célom. A külső (alkat) tudom,hogy mérvadó, szóval:

168cm és 52kg vagyok.

Pályaválasztás előtt állok,szóval még nem vagyok elkésve szerintem. Valaki tapasztalatokat tud írni? Munka előnyei,hátrányai?

Előre is nagyon köszönöm

2020. febr. 1. 12:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
16%

Off és le lehet pontozni:

Nem értem ezeket a nőket, hogy többségüknél miért van ilyen alacsonyan a léc, miért nem akartok inkább pilótának tanulni?

2020. febr. 13. 19:01
 12/15 anonim ***** válasza:
86%

Kb. 200x repultem mar, sose lattam volna hogy molesztalnak a stewardesseket. :)

Mellekesen nokent elarulom az ilyen tapis/ molesztalos esetek nem munkakorhoz kapcsolodnak. Ha jo no vagy akkor is nyomulni fognak a pasik ha bo pink melegitogatyaban es egy poloban viszed ki epp a budos fekete kukazsakot a nagy szemetesbe. Szanalmas. :D

2020. febr. 13. 19:34
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Hallottam én is a szexuális zaklatásokról ebben a munkakörben is. De azt gondolom,hogy akiben van tartás,az nem fog csak úgy belemenni egy ilyenbe. Az utolsó válaszolóval nagyon egyet tudok érteni. Ha valaki jó nő,mindenhogy nyomulni fognak. Ennyi erővel egy másik munkára is lehetne ezt mondani. Szóval szerintem ez nem feltétlenül csak a stewardessekre vonatkozik. Az a baj,hogy még vannak bélyegezve. De mindegy, tényleg nem szeretnék belekötni senkibe,ez az én véleményem,de vannak más állásponttal rendelkező emberek is. Ez teljesen jó:)

Köszönöm mégegyszer mindenkinek

2020. febr. 15. 19:50
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

5 vagyok, a hosszú válaszoló.

Egyáltalán nincs alacsonyan a léc azoknak, akik ezt csinálják. Nagyon sok mindenhez kell értenünk. A tréning nehéz és évente kell újra vizsgázni, ami szintén nem egyszerű. Fizikailag is nagyon megterhelő ez a munka. Mindenki azt látja, hogy illegunk-billegunk (főleg a lányok) és cső pincerkedunk. Ez, hogy kajat-italt szolgálunk fel, ez a munkánk egy apró jelentéktelen része. Mi uritjuk ki a gepet, ha baj van, mi oltunk tüzet, mi elesztunk újra, mi vigyázunk rátok.

A szexuális zaklatás, fogdosas nagyon nagyon ritka, ha ilyen történik, akk hívjuk a rendőrt a celallomason.

A férfi utasok meg szokták nézni a nőket, néha elég feltűnően (én is megszoktam nézni egy csinos nőt, ez természetes vagy ösztönös :D ). Vannak olyan lányok, akik élvezik, ha egy utas megbamulja őket és udvarol, meg 1-2x hozzá érnek és direkt provokálják. Ezzel az a baj, hogy megerősítik bennük, hogy ezt lehet csinálni és ezt fogja csinálni legközelebb is. Ezért is alakulhatott ki ez, hogy k**vasnak tartják ezt a munkát és ezért is nézik le a legiutas-kiseroket.

2020. febr. 22. 13:01
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszi neked is:)

Erős, határozott lány vagyok,nem valami olcsó K****a, tehát ezen nem kell aggódni. Úgy gondolom,hogy végigviszem ezt az álmot,és szívvel lélekkel csinálni fogom:))))

2020. febr. 25. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!