Ha megpályázok egy állást és kézzel írott önéletrajzot és motivációs levelet kérnek, akkor azt miért teszik?
Pont, hogy a nagy üzletláncok kérik így az önéletrajzot.
Kiküszöbölni ezt nem tudod. Nem kézzel írottat nyújtasz be, azt vagy elfogadják vagy nem.
Ha te, mint pályázó feltételeket akarsz diktálni, akkor jó eséllyel szóba sem állnak veled.
Ha a munkakör nem felelős beosztással jár, akkor nem fogják a grafológiai vizsgálatot elvégezni, ebben is biztos lehet. Ha pedig felelős a munkakör, akkor valamennyire "jogos igény" a grafológiai elemzés.
A kézzel írott levelet FŐLEG grafológiai elemzésre kérik. És megkísérelnek minden létező dolgot kideríteni belőle.
Ha ezt nem bírod válalni, inkább ne menj oda.
Ha fölvesznek, úgyis kivasalják belőled a kézírást.
Nem gondolnám, hogy a cél grafológiai vizsgálat. Ez egyszerűen maguknak kell, hiszen egy grafológiában nem jártas embernek is vannak benyomásai az írásról. Ilyenkor azt nézik, hogy mennyire egyformák a betűk, mennyire írsz egyenesen. A precizitásodat mérik, tehát nagyon fontos, hogy ne legyen benne javítás, és helyesírási hiba.
Amúgy a beleegyezésed kell a grafológiai elemzéshez!
Petranova
Nos, igen egy balkezesnek alapból nehezebb is az írás, az én öcsém balkezes és rém rondán ír...:)
De szerintem itt az összhatás a lényeg, és természetesen a tartalom, szerintem nem lesz gond.
Sok sikert!
Petranova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!