Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Majd kiderül, tudom, de...

Majd kiderül, tudom, de nyilván izgulok: ahova sürgősen kell az ember, oda vesznek fel kezdőt?

Figyelt kérdés

Interjúra hívtak és egész nap arra készültem - úgyis megéri a tanulás és időmből kitelt.

Ugyanakkor elkezdtem gondolkozni, hogy ha ennyire sürgősen kell nekik ember, mint ahogy mondják, akkor kezdőt nyilván nem vesznek fel. Sürgősen felvesznek, de igazából alig vagyok használható bármire is.

Szerintetek?

2020. jan. 28. 18:10
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Húha, anyagilag lassan én is itt tartok. :/
2020. jan. 28. 21:12
 12/18 anonim ***** válasza:
76%
Ne stresszelj rá ennyire mert úgy biztos nincs esélyed. Ha kell a pénz elmész szakmán kívül, és tudsz közben keresgélni. Olyan meg nincs higy csak az egy lehetőség van. Maximum kicsit szélesíteni kell a területet fejben ami kicsit is kötődik a végzettségedhez. Tudom, én is elég rétegszakmában dolgozom. Viszont emiatt nincs is egy-egy hirdetésre több száz jelentkező.
2020. jan. 28. 22:48
 13/18 anonim ***** válasza:
76%

Ne azt mutasd magadból és ne azt ismételgesd magadban, hogy úgyse vesznek fel. Miért ne vennének? Behívtak, így annyi esélyed van Neked, mint annak, akit felvesznek. Pontosan annyi esélyed van.

És nem "embert"keresnek, hanem dolgozót...

Beszéljünk már szebben...

2020. jan. 28. 22:49
 14/18 A kérdező kommentje:

Jó, csak közben tanulok suliban is, magamtól is. Se pénzben, se időben nem fenntartható már, hogy heti 45 óra pl áruházi pakolás mellett nyomjam ezt az egészet.

Mondjuk ha szakmában elhelyezkednék, akkor elég lenne csak a sulira tanulni, az is könnyebb volna és a kereset se mindegy, bár az az első 1-2 évben nem sokkal több, mint amit egy áruház ad.

Szóval kezd fenntarthatatlanná válni.

Nyilván ha nem sikerül, akkor elhelyezkedem szakmán kívül, de akkor a tanulás ennyi volt.

Egyrészt ezt eddig vállaltam és nem tovább, másrészt pedig lassan ott tartok anyagilag, hogy mellékállás kell és/vagy külföld.

2020. jan. 29. 05:16
 15/18 anonim ***** válasza:
Mi volt?
2020. jan. 29. 12:04
 16/18 A kérdező kommentje:

A feladatok majdnem tökéletesen meglettek, mondjuk úgy, 95%. Mondjuk elég alap dolgokat kérdeztek.

Aranyosak is voltak és magánabb jellegű dolgokat is kérdeztek. Már nem kellemetleneket, hanem hobbi, stb. :) Oldottabbá próbálták tenni a légkört.

Viszont egyéb kompetenciák, eddigi munkatapasztalatok; miért őket választom, körülmények terén szerintem nem remekeltem. :D

2020. jan. 29. 13:17
 17/18 A kérdező kommentje:
Felvettek és már tart a betanulási folyamat. :)
2020. febr. 7. 11:09
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok!
2020. febr. 7. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!