Szerintetek nem kevés egy kicsit egy TEK-esnek 640 bruttó, úgy hogy az életét kockáztatja?
Figyelt kérdés
Ez 420 körüli nettó kb,és mégis M.O legelitebb kommandósai,ha ők ilyen sz@rul keresnek mit várjon itt az ember?Nem szánalmas ez?2020. jan. 28. 01:19
1/9 anonim válasza:
Szerinted nem kevés egy tűzoltónak 150,000 nettó, hogy az életét kockáztatja?
Szerinted nem kevés egy rezidensnek 185,000 nettó, aki diplomás orvos és 6 évet járt egyetemre, s nap mint nap életeket ment?
Nem kevés nettó 290,000 ezer egy oxyológus szakorvosnak, aki a 6 év egyetem után 6 évig tanult még szakorvosnak is, munka mellett, éhbérért?
Úgy, hogy talán egyes esetekben a az életét is kockáztatja, szintén... ?
2/9 anonim válasza:
Indokolatlanul sok. De hát a párt pribékeket meg kell fizetni.
3/9 anonim válasza:
Szerintem is kevés, de úgy tudom ez csak az átlag.
4/9 anonim válasza:
Szerintem nem kevés. És a tűzoltók problémájára nem az a megoldás, hogy a TEK-es keressen kevesebbet.
6/9 anonim válasza:
Amúgy érdekelne, hogy egy TEK-es mikor is kockáztatja az életét...
A felére csökkenteném a fizetésüket.
És ami marad azt igenis nyugodtan oda lehetne adni az orvosoknak.
Persze anélkül is lehetne növelni a fizetésüket, hogy a TEK-esekét csökkentjük.
7/9 anonim válasza:
És a TEK-esek mit is csinálnak meg az a sok rendőr?
9/9 anonim válasza:
Manapság tanárnak lenni mondjuk egy szabolcsi faluban sem jár kevesebb életveszéllyel, mint a TEKeskedés (az utóbbiaknak legalább van joguk az önvédelemhez), ők mégsem keresnek többet nettó 140-nél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!