Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen internetes portálokon...

Milyen internetes portálokon érdemes munkát keresni, ha diákként, részmunkaidős állást keresek?

Figyelt kérdés
Vagy egyéb megoldás? Diákszövetkezeteken kívül...
2010. júl. 22. 10:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Workania, Profession.hu- ezek a népszerűbb oldalak. Itt keresgélj nyugodtan, sok lehetőség van, lakóhely szerinti keresővel egyéb segítséggel. Önéletrajz feltöltési lehetőségek, rendszer segít megírni az önéletrajzod is.
2010. júl. 22. 23:09
 2/3 A kérdező kommentje:

De ezeken az átlagos álláskeresőkön alig van részmunkaidős állás, az is általában munkaközvetítős, vagy fejvadász.

Voltam egyszer egy ilyen cégnél, és kerek perec megmondták, hogy azért interjúztattak, mert SZOKTAK lenni ilyen állások és ha lesz, akkor majd szólnak... :P

2010. júl. 22. 23:32
 3/3 StephanieXx ***** válasza:

Én is diák vagyok.

Expressz.hu oldalon találtam én állást:)

Sok sikert.

2010. júl. 25. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!