Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Váltani vagy nem váltani, ti...

Váltani vagy nem váltani, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

A cég ahol dolgozom, egy nagynevű IT múlti, tényleg nagyon jól cseng a neve, akárkinek mondom, hogy itt dolgozom az mind hú meg há. (Többek között ezért is jöttem ide) A pénz se rossz (bár ez lehetne picivel több is) A gond az, hogy a meló egy rakás fekália, gyakorlatilag amit csinálunk annak az ég világon semmi értelme nincs, totálisan unalmas, értelmetlen sz*rrágás. Ezen komolyan megdöbbentem, mert nem ehhez szoktam és ettől a cégtől nem ezt vártam.

Szívem szerint lelépnék de azonnal, ugyanakkor tudom, hogy ha két-három innen bekerül a CVmbe, az sok további lehetőséget megnyithat. Ugyanakkor szakmailag közben nem fejlődök semmit, és totálisan depressziós az egész. Ti mit tennétek? Feállni vagy maradni?

2020. jan. 21. 08:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Kivehetnél egy kis szabit, akár fizetés nélkülit is, hosszú távon ezzel teszel magadnak jót.

Ismerős a szitu, mert hiába a multiszervezet, és a nagy név, ha az adott területen el vannak zárva a pénzcsapok, vagy más piaci szereplőnél van éppen a labda, és az tör vele kapura.

Ha biztos a helyed, és jó a pénz akkor ne számítson milyen melót kell érte csinálnod, ha megundorodtál akkor arra való az eltáv.

Vagy mégis mire számítasz?

Majd feltalálod a spanyol viaszt? Ha valamit sikerülne is, akármi is az, azt akkor is mások (részvényesek, pénzemberek) döntik el, hogy bekerül-e egy fiók legaljára, vagy tömeggyártásba kezdenek vele.

Szóval KITARTÁS !!

2020. jan. 21. 09:31
 2/11 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok.

Tovább, ha éppen a munkád területén nem tudsz fejlődni, akkor keress a magánéletben egy más területet ahol tudsz, mert fejlődni mindíg lehet minden téren, csak persze nem egyszerre mindenhol.

2020. jan. 21. 09:34
 3/11 anonim ***** válasza:
Multiknál azért jellemző, hogy cégen belül is lehet projektek között mozogni, nincs lehetőséged ilyenre?
2020. jan. 21. 10:24
 4/11 anonim ***** válasza:
54%

Az IT-ban nem az a lényeg hogy HOL dolgoztál hanem hogy MIT.

Én azonnal váltanék olyan helyre ahol szakmailag hasznos dolgot csinálok.

2020. jan. 21. 10:53
 5/11 anonim ***** válasza:
69%

Te hol élsz #4?

Egyáltalán nem mindegy, hogy mondjuk GE vagy Evosoft van a CV-den, vagy valami kiskunmajsai noname Kft.

2020. jan. 21. 11:20
 6/11 anonim ***** válasza:
30%

"Az IT-ban nem az a lényeg hogy HOL dolgoztál hanem hogy MIT"

lol

2020. jan. 21. 11:22
 7/11 A kérdező kommentje:

A dolog marha egyszerű. Full Stack fejlesztés java, javascript stb. Az előző munkahelyemen is ez volt, meg most is ez van, a gond az, hogy a projekt iszonyú gáz. Totálisan szét van esve, szervezetlen, az a modul, amit a mi csapatunk csinál a végtermékbe szerintem nem is fog beépülni, már ahogy a dolgok most állnak.

Maguk a feladatok meg az alkalmazott technológiák simán bevállalhatók egy CVben, de attól még maga a meló rohadt gáz.

2020. jan. 21. 11:45
 8/11 A kérdező kommentje:
Hármas, igen, ez szokott működni, de nem három hónap után, szóval egy-két évet általában le kell húzni egy projekten, ha váltani szeretnél.
2020. jan. 21. 11:46
 9/11 anonim ***** válasza:
54%

5, 6 nem tudom ti milyen IT területen dolgoztok, de programozóknál nagyon számít hogy milyen tapasztalatot tudsz felmutatni és hogy a tudás tényleg megvan-e?

Mondok egy példàt: hiába dolgoztàl Microsoftnál Excel táblàzatkitöltőként, senki nem fog felvenni React-es állásra, mert nem értesz hozzá. Ha viszont 3 évet dolgoztál React-en a Balázska Bt-nél, és tudod is a dolgod, akkor az állások 90%-ára felvesznek.

2020. jan. 21. 11:48
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

#9 Senki nem mondta, hogy nem számít mit dolgoztál.

Te állítottad, hogy nem számít hol dolgoztál, csak az, hogy mit. Holott ha 3 évet dolgoztál React-on a Balázska Bt-nél, a másik jelentkező meg 3 évet dolgozott React-on a Google-nél, akkor jóval nagyobb eséllyel indul, mint te.

2020. jan. 21. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!