Szakmához muszáj nyelvet tanulni? Pl irodában dolgozó embernek
Figyelt kérdés
Iroda2020. jan. 16. 12:39
1/21 Wadmalac válasza:
Milyen iroda?
Én spec olyan irodai munkát végzek, ahol folyamatosan kell vevőkkel kommunikálnom németül, angolul és tudnom kell műszaki rajzok adatait leolvasni németül, angolul, olaszul, hollandul, oroszul, szlovákul, csehül.
Na?
3/21 anonim válasza:
Ha egy civil szervezetnél dolgozol és közösségi programokat szervezel, ott pl. nem szükséges.
4/21 A kérdező kommentje:
Mondjuk egy irodai titkárnál
2020. jan. 16. 13:57
5/21 anonim válasza:
Véletlenül se áruld el, hogy mivel foglalkozik a cég, amelyiknek az irodájában dolgozol(nál)....
6/21 Wadmalac válasza:
Szerintem fogalma sincs még, most kéne szakmához nyelvet is tanulni, csak nem akar. :)
7/21 anonim válasza:
# 4
Hát ezzel nem mondtál semmit...
Apuci kétfős cégében vagy titkárnő - vagy egy multinacionális cég főigazgatóságán????
8/21 Wadmalac válasza:
Ha a titkárnői álláshoz csak jól kell kinézni, akkor nem kell nyelv. Mármint idegen. A sajátnak lehet, hogy sok dolga lesz.
9/21 anonim válasza:
En titkarnö voltam. FEOR 4111
1 idegen nyelv, felsöfok
oda-vissza forditottam, eMailek, flyerek, oktatasi anyagok, folderek
1 idegen nyelv alapfok
1 ev alatt 2 telefonhivasom volt ezen a nyelven
Az eletnek tanulj es ne a szakma miatt tanulj nyelveket. Soha nem tudni mikor lesz szükseged ra.
10/21 A kérdező kommentje:
KOMOLYAN KÉRDEZTEM
2020. jan. 16. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!