Megéri Szabolcs-Sz-B megyéből az ország másik felére, akár Győrbe költözni munka szempontjából?
Figyelt kérdés
Sajnos ebben a térségben nem igazán van munkalehetőség, ha mégis, akkor simliznek a bejelentéssel, vagy nevetségesen alacsony a fizetés. Több ismerősöm már "elvándorolt", ezért én is fontolóra vettem. Nemrég szereztem targoncavezetői szakképesítést és hatósági jogosítványt, lehetőleg ezt szeretném hasznosítani. A neten körbenézve vannak bőven meghirdetve állások, akár ingyenes szállással, viszont munkaközvetítőn keresztül.2020. jan. 15. 14:13
1/9 anonim válasza:
Hát te tudod, hogy neked mi éri meg.
2/9 anonim válasza:
Első körben akár közvetítőn keresztül is megérheti elmenni. Utána is lehet váltani, de ha közvetítőn keresztül mész, akkor legalább az első időkben meg van oldva néhány gondod. Szerintem megérheti dobbantani.
4/9 anonim válasza:
Kérdezö én is Szabolcsi vagyok hasonló a tapasztalatom eddigi legjobb munkahelyem netto 155 ezer Ft,normális bejelentéssel,ingyen kajával....
Ismeröseim már mind külföldön vagy Budapesten vannak
5/9 anonim válasza:
A költözésnek a távolság a legkisebb tétele.
6/9 A kérdező kommentje:
Egy dologtól félek, a munkaközvetítőtől. Mifelénk nem igazán van jó hírük, sok munkaközvetítő felvesz határozatlan időre, aztán a próbaidő alatt elküld, majd felveszi a következő "áldozatot", akire szintén felveszi majd a támogatást. Sőt, tartok még attól, hogy levesznek a fizetésemből is, nincs tapasztalatom a munkaközvetítőkkel, ezért írtam ki a kérdést.
2020. jan. 15. 15:20
7/9 anonim válasza:
Nem éri meg hacsak nincs valami jó szakmád/végzettséged. Sima targoncás ként nem fogsz annyival jobban keresni hogy megérje odaköltözni, albérletet fizetni. Nagyjából amivel többet keresnél az bőven el is menne a lakhatásra. Ezért nem jó üzlet Pestre sem költözni. Nyugati megyékben kereshet az ember 200-220 ezret különösebb gond nélkül, Pesten mondjuk lehet megkap ugyanarra a melóra 300-at (mondjuk ezt kétlem azért), de 100 nál kezdődnek az albérletek...
8/9 anonim válasza:
Jelenleg albérletben laksz, vagy saját lakásban? Ha így is úgy is fizetni kell a lakhatásért, akkor jobban megéri Győr.
9/9 anonim válasza:
Inkább Pestre mennék dolgozni, ha 1.5 órát kell utazni, akkor is.
Győrben nem lehet olyan jól keresni mint mondják, targoncásként 220-250, 3 műszakban.
A munkaközvetítő itthon semmire sem jó, a HR szakma színvonala a béka hátsója alatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!